Znam da imam malo definicija,ali neko mi ih je sve ishejtovao za manje od minut, tako da,molim vas, ako možete da proverite. Hvala. :)
EDIT MOD: rešeno
Hvala, još jednom! ;))
Ljudi , neko mi je mrzeo sve definicije :(
Сређено
Фала , Смаре. Фала :*
Молем једну проверу...
ЕДИТ: Захваљујем...:)
nema ništa novo...
Ако може овде
ništa novo ni kod tebe, a i staro nema veliko..
Dok sam odigro jednu partiju slagalice, narastoh za dvajes poena. Neko me lakovao.
Rešeno.
Да будем миран сам са собом, да не бих мислио да сам бољи него што јесам, молим проверу на лајк, чини ми се да је био сада... Зафаљујем унапред!
Помагајте, ушао неко на профил и лупио ми минус на свих шест дефиниција. Мислим, ја сам мањи аутор па ми то значи. И мислим да знам ко је али нисам сигуран.
ЕДИТ: Хвала.
Beše li meni neki mini hejt malopre ili se nekome ipak, da ne poverujete, ne sviđaju moje definicije?
Gavrane, nema ništa. Advokado, da ne poveruješ, ali izgleda da te je čitao. Nije baš da mu se sve ne dopadaju, ali je odustao od daljeg čitanja...
Ajde mene, ne bilo vam teško ... nisam odavno ... možda ima neki lajk, hejt... provjerite .. Hvala unaprijed :))
Potpuno ga razumem. Hvala.
Kobe, nemaš ništa novo...
Udarite jednu proveru, nisam bio tu :)
може л' редовна провера ако је неко расположен?
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Znam da imam malo definicija,ali neko mi ih je sve ishejtovao za manje od minut, tako da,molim vas, ako možete da proverite. Hvala. :)
EDIT MOD: rešeno
Hvala, još jednom! ;))
Ljudi , neko mi je mrzeo sve definicije :(
Сређено
Фала , Смаре. Фала
:*
Молем једну проверу...
ЕДИТ: Захваљујем...:)
nema ništa novo...
Ако може овде
ništa novo ni kod tebe, a i staro nema veliko..
Dok sam odigro jednu partiju slagalice, narastoh za dvajes poena. Neko me lakovao.
Rešeno.
Да будем миран сам са собом, да не бих мислио да сам бољи него што јесам, молим проверу на лајк, чини ми се да је био сада...
Зафаљујем унапред!
Помагајте, ушао неко на профил и лупио ми минус на свих шест дефиниција. Мислим, ја сам мањи аутор па ми то значи.
И мислим да знам ко је али нисам сигуран.
ЕДИТ: Хвала.
Beše li meni neki mini hejt malopre ili se nekome ipak, da ne poverujete, ne sviđaju moje definicije?
Gavrane, nema ništa. Advokado, da ne poveruješ, ali izgleda da te je čitao. Nije baš da mu se sve ne dopadaju, ali je odustao od daljeg čitanja...
Ajde mene, ne bilo vam teško ... nisam odavno ... možda ima neki lajk, hejt... provjerite ..
Hvala unaprijed :))
Potpuno ga razumem. Hvala.
Kobe, nemaš ništa novo...
Udarite jednu proveru, nisam bio tu :)
може л' редовна провера ако је неко расположен?