Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. ništa novo aco...

2. пу! ништа ми се ново не дешава, нема никаквих активности, ни да ме неко исхејтује, устаихјебем!

3. Aj mi proverite da li je neko hejtovao jer dok sam bio banovan bez razloga neko mi je lupio nekoliko minusa, a ne bih ni mario da nisu među tim defkama bile 2 koje su bile bez minusa. Za ove druge me boli uvo, ali htedoh da zadržim bar jednu s nulom. :)

4. Grifine, koliko sam ja upoznat sa pravilima, ne mogu da ti uklone minus sa defke, samo se mijenja "zbir glasova za definicije", a minus ostaje tu đe je i bio :))

5. Ma naravno da ne može bre, nego htedoh da vidim da me nije neko ishejtovao :)

6. sve je to u redu, nema hejta

7. Ako moze neko da me proveri :)

8. ne mogu ništa naći Sale, izgleda da nema novog hejta

9. A jaa? Mada mislim da me nisu ni hejtovali, ni lajkovali, standardno. :)

10. u pravu si, nema ništa...

11. HEJTOVAO ME NEKI LIK (pretpostavljam koje, al da ga ne imenujem). POMAGAJTE, VRATITE MI SKOOOOR
    edit: velika slova su tu da bolje prikazu moju zabrinutost, tugu, nervozu i vapaj. vidim da banujete zbog svega i svacega, nadam se da necete i zbog ovoga :)

12. људи ајде и мене неко да провјери. Убили су ме са хејтом.

13. Јок људи, ово је неко масовно скидање лајкова, вредан мод. Мени скор пуко за скоро 100, вероватно скинут неки лајк. Мешчини да није хејт.

14. AlexKostić
    Skinut lajk.

meni?! od koga molicu lepo?

15. ne'amnadimak, rešeno.

EDIT: Nije tebi lajk, to je Šerloku.

16. hvala lepo :) istripovao sam da ste meni skidali lajk pa mi zbog toga pao broj ocena...

17. Ko je Šerloka lajkovao ? Smije li se znati ?

18. Ја појма неам, нит сам пратијо нит ишта... Ае један чек брзом брзином ако мере...

ЕДИТ: Зафаљујем, оцад морам да пратим скор јебо ме курац, мало интересовања неће да шкоди.. лоло

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.