Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Ajde i meni, ne pamtim kad sam ovo tražio.

2. ništa Crno, sve po pravilu službe...

3. Јесам ли ја по ПС-у Брус?

4. ode da vidim...

EDIT: skinuto dosta hejta.

5. hihihi, uvalili smo brusu sve ove članove sa puno glasova
    :ivl smajli:

6. Cini mi se da mi je neko dao 3 hejta (jasno se vide 3 minusa) na poslednju definiciju koju sam stavio. Molim reagujte.

7. Kaki ste kvarni... starom čoveku uvalište posao...

Buksno, kako predlažeš da ustanovim ko ti je dao TRI minusa? Daj bar da dođe na 30 pa da tražim lakše...

8. Buksno, kako predlažeš da ustanovim ko ti je dao TRI minusa? Daj bar da dođe na 30 pa da tražim lakše...

Tako od sad rade picke hejterske. Maloprodaja bato..
    Jos su mi izbrisali cirilicu sa tastature dusmani..

9. Odabrana mi defka, fala moderatoru, cenim, prva mi je i sve to..
    Ali sam primetio smanjenje oko 100+ bodova, a nemam obrisanih definicija. Jel to preduslov za biranje defke ili kako vec? ili je mozda hejt

10. Ogulila ti Lullaby bodeve s duplih naloga.

11. Šalabajzer moderiše!

12. jbg, nije dupli, imam obozavaoce ;)

13. Šalabajzer moderiše!

Ćuti, samo ne govori "NEĆEŠ MODERISATI", da mi se ne desi kao jednom autoru, neću ga imenovati...

14. Јел ово нека акција типа ''Морава'' коју спроводите управо?
    Бесправно подељени плусеви морају бити враћени правим власницима.

15. vidi, ovo su nalozi otvoreni samo da bi te lajkovali, i to bez čitanja. samo sa dva ti se poklapa adresa. obožavaocima reci da su se zajebali što nisu aktivnije učestvvovali na sajtu, nego samo tebe lajkovali. :)

na 112233 dana Kjuti
    izgleda dupli, tj. stariji, nalog autora ivke32. da l' je rod, da l' pomoz bog, kraj ovoliko lajkerskih naloga nećemo ni da pitamo.

na 112233 dana nives-farenhajt
    lajkovanje naloga ivke32.

na 112233 dana Bitanga Bahata
    dupli nalog autora ivke32

na 112233 dana HanaFontana
    lajkovanje naloga ivke32.

na 112233 dana BetovenovaSonata
    lajkovanje naloga ivke.32. ne znam čemu drugom služi, ali eto, neka joj samo kratki ban, da razbijemo monotoniju. EDIT: ma jok, evo svima vama trajni, nemate nikakvih drugih doprinosa.

na 112233 dana Soleil
    lajkovanje naloga ivke.32. ne znam čemu drugom služi, ali eto, neka joj samo kratki ban, da razbijemo monotoniju. EDIT: ma jok, evo svima vama trajni, nemate nikakvih drugih doprinosa.

16. Luly odbanuj mi sestru Kjuti, nije samo mene pratila, ako bolje pogledas. Ima pravo da joj se dopadnu i moje definicije.. A za ostale, neka stoji ban, to je od devojke, i jedan je moj. Jbg, svi imamo po jedan ;)

17. pa vidiš da sam i pretpostavila da će tako nešto da mi kažeš. ali, kad imaš ovoliko lajkera, a evo i duplih (i ne, nemamo svi mi po jedan nalog sa kojeg se lajkujemo), onda nema mnogo pregovaranja. :)
    ajd, mogu ja nju da odbanujem, ali bolje da napravi novi nalog, jer na ovom svakako nema ništa, i onda opet može i da učestvuje na sajtu i da te ocjenjuje. a?

18. aj, proveri i meni luli, ne pitak odavno :3
    i, bre, meščini da mi nedostaje jedna definicija, a to nije poslednja.