Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. izgubila si krmaču jer je već izvučena ranije :D
    saću vidim za hejt

2. svi imamo po jedan

Ja nemam.

3. kad ranije izvučena? XD
    i ja je napisah odavno.

4. Mojne da si na kraj srca, ona je i pre mene dosla na vukajliju i to zbog sopstvene razonode. Na tom profilu ima gomilu omiljenih itd. nije joj ni bila namera da meni dize rejting, vec jednostavno ocenjuje sve sto joj se svidi, ukljucujuci mene i druge. Nece da pravi novi, na starom nalogu ima neku istoriju..

5. okau luli, fala za proveru :3

6. Ja nemam.

Nemam ni ja, a nemam ni hejt, a ni lajk, čak šta više uhvatila se paučina po profilu, mensečini. Iskoristio bih priliku da pozdravim akciju uklanjanja duplih nalog uz stihove ''A kad začu Kraljeviću Marko, trže sablju, odseče mu glavu, pa je baci u vodu Maricu''. :)

7. Jeste li mene proverili? Ja zamolila još pre dve strane.

8. Нешто мало било, стари неки хејт, скинуто

9. ''A kad začu Kraljeviću Marko, trže sablju, odseče mu glavu, pa je baci u vodu Maricu''

bolje "a kad začu vila lulabajla" :)

ivke, ti imaš pvt.

10. Луло, оћеш да ми одрадиш систематскииииииии ??

http://s3.thisnext.com/media/largest_dimension/7AA636A8.jpg

11. uredan si, sidro :)

12. Пих јеботе колко сам досадан за ове хејтове и лајкове.. Фала!

13. ау јбт ивке сад си ме разочарао... јесмо се као такмичили ко пре до 1000 поена, а ја игро на ферку, који сам коњ... ал добро, бар сам победио, каква победа, тек сад видим, сабијам човече :) 6 дуплих сам скењо хехехе
    ај видите и мени, сирома сам (немам дупли), ал волим да живим.

14. a tako znači.... sjećam se onog bambija koji se tako nešto isto opkladio sa ortakom, pa štancao plagijate i moliko ljude da ga lajkuju...

15. Ma nije to bilo ozbiljno. Sta rece, sam ja uredan?

16. kod tebe je sve ok. :)

17. HEJTUJE ME NEKO, SREĐUJTE!

Hvala :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.