Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Dugo nisam proveravao ni hejt ni lajk. Pa proverite.

2. Може и мени провера?
    Хвала унапред другови модератори :)

3. Vučice, koliko poena imaš više? Mnogo nam je lakše kada kažete, nego da vam ronjamo po svim glasovima.

Inaće, još da podeliš 81 plus i imaš 50k pozitvno podeljenih ocena. Well done. :)

Dejs, saćem bacim pogled.

4. Odkud znam, desetak možda

5. Dejs i Džeksone, sve regularno.

Vučice, nemam trenutno vremena da proveravam za toliko. Ukoliko je neki drugi mod raspoložen, nek' navali.

6. Vucice, sredi te pluseve kod mene lagano.

7. Molio bih provjeru.

8. Sad oftopikujem ali, samo sekund, nemojte mi reći da je ilegalno da idem okolo i plusiram autore? Pa ja to često upa'nem metodom slučajnog odabira nekome na profil izlupam mu pluseve na dobre definicije a na loše ne dijelim minuse ili dam plus ako su bar solidne.
    Ono, ko prizna pola mu se prašta, a pritom nijesam znao da sam počinio grijeh pa se miče i druga polovina je l'?

9. Broj poena mi se nije bitno promenio. Čudna mi je njihova distribucija. Ne mogu da se oduprem utisku da da je nekome miš bio brži od pameti.

10. Пао ође неки хејт код ја менсешчини.

11. Puzzle: nemoj da plusiraš bez čitanja, to se vidi, briše i kažnjava.

Skroz: mali hejt obrisan.

BeboP: nije hejt, čitao čovek pa dao malo pluseva, a više minusa...

12. Дао минус на дојке снежане савић? Заиста куд оде овај свијет............ Но захваљујем.

13. Možda je gej ili žena?

14. Izgleda da sam pazario prvog hejtera. 30 negativnih. Moše provera?

15. Nema nesss, najviše imaš 10 minusa od jednog autora i to je očigledno čitanje - nije hejt.

16. Malopre sam imao 801, a sad 770. Znači da su tri autora dala 31 - a nijedan +?

17. obrisan ti je neki lajk od 31 poen, tek sad vidim...

18. To je ok. Hvala. Jebe me sujeta, da se nekom baš ništa nije dopalo, a nisam ulazio nisakim u frku. Naprotiv...

19. Мислим да сам исхејтован за неких 20-ак плусева, не значи ништа али ако може да се провери, захвалан.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.