Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Garant imas platu i bonuse kao onaj lik iz Agrobanke. :) Nema nista?

2. Može provera? Hvala unapred :)

3. Нема ништа.

4. 'aj mala provera. Numbers have changed.

5. ево да видимо

6. Alo, pa šta je ovo? Ovo nije hejt nego prehejt. Neko mi lupio 46 minusa, ili ne znam kako drugačije da objasnim pad sa 1020 i nešto možda i jače, na 984

7. Pa ako si na 984 , onda ti je dao pluseve a ne minuse , pošto kažeš da si bio na 1020 mestu

8. Govori o bodovima...

9. I meni se neko bio rastrčo čini mi se. Aj proverite.

10. Govori o bodovima...

A ja mislim za mesto na vuki , al sam se utripovao hahahahhaahhahahhahahhhaahhahah izvinjavam se

11. Da osvežim. Može provera?

12. Е, замал заборавих, док сам била у банији ми очо просек за цео поен, ценим да је скинут лајк ал да проверим.

13. Вјероватно је један од скинутих лајкова. Погледао сам има ли какав хејт, нисам ништа нашао.

14. Маестро ♦
    Alo, pa šta je ovo? Ovo nije hejt nego prehejt. Neko mi lupio 46 minusa, ili ne znam kako drugačije da objasnim pad sa 1020 i nešto možda i jače, na 984

Јок. А није ни лајк, него прелајк :)
    Нисам ја скидао, али видим да је скинута неколицина чистих лајкова.
    Како боље погледах, и сам нађох још неколико сумњивих. Мрско ми сад, погледаћу сутра па да ти и то регулишемо :))

15. De ste ekipo, sta ima?
    Ae proverite me, nisam dugo bidno ovde, vim niste krecili.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.