Не'а ништа :)
Никад у животу нисам видио више хејтова на једном мјесту... Већ су скинути, наравно :)
Mrzu Saleta, stoka neovejana.
nzm da li sam se utripovao,ali mi se cini da sam sinoc imao malo bolji skor.ako moze provera?
EDIT: :blagosilja:
Rešeno. :-)
Ако вас не мрзи да баците ваше будно модовско око. Није ме било, активно, неко вријеме па да видим.
Ништа нема :)
ako može neko da mi vidi ejtuje li me neko na finjaka, nešto mi se ne slaže. unaprijed hvala. EDIT: nisu. nema veze možda sam samo paranoičan.
nema ničeg Paninaro, jedino ako ti je neko brisao neku defku ili lajk dok ja nisam bio ovde pa da zato ne znam...
може проверица?
Mylyce, hejt ti je skinut.
Mož' neko da me proveri? Davno nisam, za svaki slučaj. EDIT: Zahvalj
ништ
E aj pogledajte, bio sam 433 sad sam 435, a nisam zapamtio brojke pre nego što sam otišao. Molim vas :)
Биће да ти је неки лајк скидан, пошто хејта нема. Или те људи претекли...
Провера, опалио неко по првој страни...
Саће се види
Сређено
Ајд' ако може једна провера, ништа сумњиво нисам приметио, него реда ради да нема неки лајк.
nema
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Не'а ништа :)
Никад у животу нисам видио више хејтова на једном мјесту...
Већ су скинути, наравно :)
Mrzu Saleta, stoka neovejana.
nzm da li sam se utripovao,ali mi se cini da sam sinoc imao malo bolji skor.ako moze provera?
EDIT: :blagosilja:
Rešeno. :-)
Ако вас не мрзи да баците ваше будно модовско око. Није ме било, активно, неко вријеме па да видим.
Ништа нема :)
ako može neko da mi vidi ejtuje li me neko na finjaka, nešto mi se ne slaže. unaprijed hvala.
EDIT: nisu. nema veze možda sam samo paranoičan.
nema ničeg Paninaro, jedino ako ti je neko brisao neku defku ili lajk dok ja nisam bio ovde pa da zato ne znam...
може проверица?
Mylyce, hejt ti je skinut.
Mož' neko da me proveri? Davno nisam, za svaki slučaj.
EDIT: Zahvalj
ништ
E aj pogledajte, bio sam 433 sad sam 435, a nisam zapamtio brojke pre nego što sam otišao. Molim vas :)
Биће да ти је неки лајк скидан, пошто хејта нема.
Или те људи претекли...
Провера, опалио неко по првој страни...
Саће се види
Сређено
Ајд' ако може једна провера, ништа сумњиво нисам приметио, него реда ради да нема неки лајк.
nema