Zvekno mi neko par minuščića ... verovatno mu krivo što dobijam na kladži ali može i on/ona da dobije samo nek prati šta predlažem.
Molio bi nekog od modova da to ispravi
Hvala!
Ma ne uopšte ... Sedim već tri sata za kompom i stoji mi 160 zbir i sada mi malopre neko "zvekne" 3 - .
Važno je da imam preko 50 da mogu da učestvujem na temama,a ostalo mi nije važno ali opet ti bude krivo kad sam siguran da taj ko je klikno nije čitao već onako bezobrazno FIK ... A u prošlom komentaru sam objasnio verovatno zbog čega ... Dobro nema veze i to je za ljude
Три минуса стварно знају да те дирну у живац. Задњи пут кад ми се то десило пребио сам комшију, укро му нож којим сам пријетио раднику на бензинској, мурија стигла на вријеме и убили су ме.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Molim proveru. Hvala
Нема ништа.
Може провера на хејт.
Može li i meni?
EDIT: ili skočio. Hvala moderatoru.
Ljudi, nemate nikakav hejt. Nemojte tražiti proveru samo radi provere, već samo ako primetite da vam je ukupan broj poena značajno opao.
Па опао ми је број гласова, зато сам и тражио.
Може провера за лајк? Имам 100+ поена више него синоћ.
Buksna, mozda si nesto karao u besvesnom stanju na gostujucem terenu. Ne mari.
Могуће да сам објаснијо синоћ. Видим да имам и пратиоца више.
Nadam se da te ne prati moja keva.
Хахахахах, Бушидо мастер објашњава као и увек :))
Zvekno mi neko par minuščića ... verovatno mu krivo što dobijam na kladži ali može i on/ona da dobije samo nek prati šta predlažem.
Molio bi nekog od modova da to ispravi
Hvala!
Nemaš nikakav novi hejt.
Ma ne uopšte ... Sedim već tri sata za kompom i stoji mi 160 zbir i sada mi malopre neko "zvekne" 3 - .
Važno je da imam preko 50 da mogu da učestvujem na temama,a ostalo mi nije važno ali opet ti bude krivo kad sam siguran da taj ko je klikno nije čitao već onako bezobrazno FIK ... A u prošlom komentaru sam objasnio verovatno zbog čega ... Dobro nema veze i to je za ljude
http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/554/facepalm.jpg
Три минуса стварно знају да те дирну у живац. Задњи пут кад ми се то десило пребио сам комшију, укро му нож којим сам пријетио раднику на бензинској, мурија стигла на вријеме и убили су ме.
Čovek je pročitao samo tri tvoje definicije i odustao od daljeg čitanja. Nije hejt, vidi se da je čitao.
I još tri ... aj zdravo vukajlijo
Želim vam sve najbolje
Drugovi, prijavljujem hejt. Mrzi me izlaziti vani po ovom kijametu :)
Брусе, није то тај него један други што га је исто читао. Давао је и плусеве и минусе, у укупном односу -3.