Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Lego, nema hejta...

2. Лего, нових хејтова немаш тако да ти је неко највјероватније скинуо одређени лајк.
    Неколицину малих старијих хејтова сам нашао, и регулисао.

3. Drugovi, je l' mi toliko loš fazon da ste stvarno išli proveriti hejt?

4. Pa kad te volimo...

5. Ахааа, дакле ти си нас заправо зајебав'о и спамовао по оперативној теми хехе. Па што не рече око моје, са' ће те банујемо. Очас посла.

6. Aj pogledajte meni, nisam pratio brojke :)

7. ništa novo mlatafaka...

8. A ni staro :D Hvala Bruce :-)

9. Mene hejtuju admini svaka druga defka obrisana,a ja ni kriv ni duzan al boze moj xDD
    (Znam da nije "ni mesto ni vreme" al ne znam gde da pitam nekog zasto je obrisana neka defka ili slicno,pre 2 min mi je neko obrisao defku,ako postoji tako neka tema ili slicno mozete li da me uputite nisam koristio ovaj forum do sada)
    P.S. Izvinjavam se na smaranju

10. Админи су пичке. Нема каизена, поручићемо му кад дође шта си му рек'о.
    Тема не постоји, па те нећемо упућивати нигдје. Имаш махање од мене.

11. hahahahha
    hvala sto me gasiras to mi dosta znaci :D
    masem i ja tebi,da ne spamujem dalje,
    hvala na "objasnjenju"

12. Мора мало шале, јер реалан одговор на нереално питање не постоји :)
    Само ћу ти рећи да није обрисана јер је генијална, па је модератор био љубоморан.
    Спојлер: не ваља дефиниција. Зашто? Модератор по свом субјективном мишљењу одлучио тако. Да ли је модераторово субјективно мишљење савршено? Није увијек. Да ли се зајеб'о што је обрисао твоју дефиницију? Може бит', а и не мора. Ево ја рецимо вјерујем да није. Јебига, тако је уређен сајт :) Поздрав.

13. Facko, kako ovo funkcioniše ? Jel sam ja imao nekad hejt krajm ?

14. У кафани сам сад, па бих молио да ме се не узнемирава :) Реци прецизније шта си хтио па ћу одговорити кад дођем кући.

15. Faca, eto ja samo da te pozdravim...

ako si negde u mom kraju popi neku na moj racun...opusteno, kao da sam tu...

16. el javio bio prisutan na sajtu u skorije vreme(sto bi znacilo da i nisam bas neki serlok po opazanju) ili se vratio na sajt?

17. Zhajk

Ma ne uopšte ... Sedim već tri sata za kompom i stoji mi 160 zbir i sada mi malopre neko "zvekne" 3 - .
    Važno je da imam preko 50 da mogu da učestvujem na temama,a ostalo mi nije važno ali opet ti bude krivo kad sam siguran da taj ko je klikno nije čitao već onako bezobrazno FIK ... A u prošlom komentaru sam objasnio verovatno zbog čega ... Dobro nema veze i to je za ljude

Imaš deset definicija (deset) i dobiješ tri minusa i ti to zoveš hejtom??? Čekaj, ti to nas zezaš?

Zhajk

I još tri ... aj zdravo vukajlijo
    Želim vam sve najbolje

Čekaj, zar sad treba da ti skidamo sve negativne koje si dobijao, iako nema hejta? Pali.

18. Може једна провера? Хејт/лајк? И тако тоо... :)
    Унапред хвалалаала ла ла!

19. Верујем да Успаванка гледа лајк, па да поновим (можда дође данас)

Букснетина™

Може провера за лајк? Имам 100+ поена више него синоћ.

pre 18 sati

едит Сад је већ прексиноћ.

20. МајаПи

Може једна провера? Хејт/лајк? И тако тоо... :)
    Унапред хвалалаала ла ла!

Izvol'te! :-)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.