Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Сад видех Фацо, неких 20-30 појена, тако нешто ми се чини али не знам тачно, не пратим баш.

2. Opet bio neki hejt, čini mi se, molim moderaciju da provjeri. ne znam šta je ovo zadnjih dana, ne zamijeram se nikome, znam da sam glas razuma na ovom sajtu.

3. Jericho
    A gde je ban za mog hejtera, to naprednjastvo i amnestija nas nece daleko dovesti!

И био је хејт, и није. Ни тамо, ни 'вамо. Зато сам нашао златну средину: ипак га скинуо, ал' лика нисам бановао.

дебели пацов
    Сад видех Фацо, неких 20-30 појена, тако нешто ми се чини али не знам тачно, не пратим баш.

Ишао сам одозго, обишао масу аутора, дошао до групе који су према теби на +20, и сморио се. Испливаће он/она кад-тад, да га/је сад не тражим... Јер, није хејт па да си оштећен и да мора одма'. Теби фала на поштењу, а кад га ишчупамо и ти поени ти одлете, бићеш обавјештен.

4. Панинаро, причекајдер који минут...
    ЕДИТ: Ријешено.

5. Опет ћеш да ме очепиш за 400 поена лолололо

6. И био је хејт, и није. Ни тамо, ни 'вамо. Зато сам нашао златну средину: ипак га скинуо, ал' лика нисам бановао.

Pa ono jes', 26 od 31 moguca minusa, svakako je mogao i gore.

7. fala, Faco. bilo bi lijepo da i ovim mojim hejterima daš bar po dan, čisto da se upoznamo.
    EDIT: ja i hejteri da se upoznamo, ne ja i ti.

8. Pa ono jes', 26 od 31 moguca minusa, svakako je mogao i gore.

Бем му матер, не говорим о броју минуса.
    И не питај ме о чему онда говорим, и не преиспитуј моје одлуке :)

9. Панинаро, иста ситуација ко код колеге ти изнад.

10. u poslednjih deset i više navrata mi neko posle šest sekundi zalepi minus, kada god objavljujem definiciju, svaki put isto, dok mi se učita defka, neko je već zalepio minus, ne smeta mi, ali me užasno nervira, vidite ako možete to da rešite

11. Rešeno. Skroz je malo

12. jebem li ga, al pazi fazona, kliknem na jebeno dodaj, čim se pojavi na ekranu vidim minus
    smara

13. Јуче у једном трену ми порастао број неких плусева релативно брзо, па нека неки беспослен мод види је л' то био неки лајк ил' сам, недобог, некога увредио, можебити...
    Зафаљење унапред упућујем.

14. Ето ја беспослен отидох да видим шта има и нађох два лајкера и трећег који је мало паметније лајковао те његове оцјене не скидох. Кад је паметан, нек паметан и остане :) А ова двојица, ћао здраво. Други додуше, већ има трајни па му не треба банана.
    А тај што те је јуче лајковао, то треба детаљније испитати. Но, мрско ми сад. Па напомени опет тако каткад ту и тамо којекуде и повремено, па ћемо да кољемо к'о сад.

15. Ма, видех ја јуче, ал' сам кренуо да се одјавим, па ми било мрско, сада се сетих.
    Наравно, када приметим нешто, јављам, јер лајкере би' клао више него хејтере. :-) ЖивиЈо!

16. Uz standardnu proveru, želeo bih postaviti upravi jedno pitanje bez ikakve namere da provociram...

Elem, pre nekog vremena bio sam banovan zbog hejta, ok, autor je nadasve iritantan i možda sam malo "tempirao" ocenjivanje njegovoh sadržaja, iako sam ih prethodno pročitao i verovatno su moji glasovi pobrisani, ali to sad nije bitno. Sad sam bez ikakvih predrasuda prešao preko definicija tog autora kojih ima 100 i izračunao da se random pojave preda mnom najviše 25-30 na mišiće bi bilo ocenjeno pozitivno, što znači da bi on dobio "hejt" od 50 bodova, a ja iskreno i volim da čitam definicije po autorima, krenem od jednog i tako dalje, nekome dam više pozitivnih, nekom negativnih. I po statistici mislim da je moj odnos pozitivnih i negativnih glasova 4:3, što znači da neretko dam minus, što mislim da i drugi trebaju, jer zbog hiperprodukcije kvalitet dolazi u drugi plan. Dakle, moje pitanje je da li je moguće biti iskren prema pisanjima nekog autora, a da se to ne shvati kao hejt, ili eventualno lajk?

17. Ako vidiš da ti se, recimo 10, njegovih defki ne dopadaju - čemu dalje čitati? Verovatnoća je velika da ti se ni ostale neće dopasti. Idem da ti pogledam ocene...

EDIT: Nemaš ni hejta ni lajka, barem po mojoj proceni.

18. Da li se pod hejtom podrazumeva davanje minusa na dugacke definicije. ( MRZENJE da se pomenute definicije procitaju)?

EDIT: Izvinjavam se na spemu. Nema moderatora na cetu.

19. Ako ti se ne čita jer je duga, onda je ne čitaj i ne ocenjuj. Prosto.

20. Ako mogu moderatori da pogledaju ima li nekog hejta na mojim defkama. Verovatno se tripujem, ali sam rad znati ako ima šta.
    Fala!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.