@ 6Burazer9 - kolega Facafacaa nije naveo, jer tada nije proverio, da si takođe lajkovao jednog autora. Za razliku od kolege, ja nemam nameru da tebi dajem na uvid kako si glasao, jer smatram da to nije potrbno. Mi, jednostavno, imamo mogućnost da proverimo kako je ko glasao, tako da ti možeš samo da se bezuspešno braniš koliko hoćeš da nikoga nisi lajkovao/hejtovao.
Пацове, доста сам чапрк'о, ал' имаш пун рац оцјена па је мало теже ишчупати. Ако је и био лајк, онда је неки мањи. Нема везе. А је л' знаш отприлике колико си појачан?
Dajte popu povišicu, radio je prekovremeno :)
EDIT: Faco 'ajde ako možeš ti ili neki drugi mod da napravite proveru, čisto reda radi.
@ 6Burazer9 - kolega Facafacaa nije naveo, jer tada nije proverio, da si takođe lajkovao jednog autora. Za razliku od kolege, ja nemam nameru da tebi dajem na uvid kako si glasao, jer smatram da to nije potrbno. Mi, jednostavno, imamo mogućnost da proverimo kako je ko glasao, tako da ti možeš samo da se bezuspešno braniš koliko hoćeš da nikoga nisi lajkovao/hejtovao.
Mene je neko ishejtovao masu haha
@ Томдрил Мерилин - sređeno, čoveče.
Ty
Све чисто к'о суза.
Facofaco falafala.
5-6 minusa u kratkom roku. Da l' ga je čit'o il' ga nije čit'o...
Ноуп. Нема хејта.
Tnx
Мислим да ме неко лајковао ав ав ав ав модерација да провери то.
Cenim da mi je neko obisao sve definicije?
Bijo neki mini hejt, ili nije, molim moderaciju da provjeri.
EDIT: zahvaljujem
Пацове, доста сам чапрк'о, ал' имаш пун рац оцјена па је мало теже ишчупати. Ако је и био лајк, онда је неки мањи. Нема везе. А је л' знаш отприлике колико си појачан?
Ријешено.
Ријешено.
Moze provera? Cini mi se da je bilo - bez citanja
rešeno. :-)
Hvala.
A gde je ban za mog hejtera, to naprednjastvo i amnestija nas nece daleko dovesti!