Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ne nađoh ništa u zapisima tvojijem! :-)
Pozdrav. Kad sam imao tri defke, hejtovali su me autori sedplas i Mjetalna lama, za njih znam sigurno, a možda je još neko. Oni su me hejt da nemam dovoljno poena za čet.
Može li to ikako da se proveri?
Dragi Žeks Aleks,
Sad imaš 4 defke i hrpu njih koji su ti dali po 3 minusa a niko te od njih nije hejtovao, samo su te čitali. Na žalost, ne mogu ti pomoći.
Potraži rešenje problema u pisanju definicija koje će biti dobro ocenjene.
Pozdrav,
Kurd
Hvala.
Може провера код мене, имам неких 70 поенчића мање.
Може
67 поена бијаше.
Хвала Смаре!
meni jos samo ja nisam puko minus bez razloga... mada nije da nisam probo... i tak...
шћео би да се пожалим да сам приметио да ми је збиг гласова опо за исти број дефки које имам... срам га било!
едит: сад се вратијо, јебеш ми све ако мене неко овде не зеза
Je l' može neko od modova da proveri da nisam slučajno malčice hejtovana u zadnjih 20 minuta ili sam se istripovala?
Rešeno... :-)
Hvala! :D
Aj mene.
Eo
Нема ништа
Mislim da su me malko ishejtovali...
Ноу. Осим ако под малко подразумјеваш четири минуса или мање. Онда можда и јеси, јер те оцјене нисам прегледао. Иначе, за све што је мање од -10 нема потребе цимати, осим ако је у питању аутор с 10 дефиниција па је видљиво да се неко мученику посрао по читавом опусу. У том случају, излазимо у сусрет.
ЕДИТ: Ако је више од -4 могуће је да ти је неко од модератора скинуо неки лајк. Како год окренеш, хејта сигурно нема.
oko 60...
Ево, сад погледах, то ти је лајк скинут.