U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ziv bio, pozdrav tebi i tvojoj siroj familiji :)
Добих неколико минуса за вече. Може ли да се провери да ли је хејт?
Čini mi se da sam 'ejtovan
MOD EDIT: Sređeno
dobro vece zelim, dodjoh na redovan hejt/lajk servis, hvala.
može provera 'ejta i lajka? thanks unapred
Nema ništa.
Phahahahahahahahaha! Ima li kog moderatora ovde? Boxeru, mojne zezaš. :D
ti vuče samo visiš po ovim temama gde se neko i nešto prijavljuje
Idi Bohore u kurac! Nasmejah se večeras :)))
Tema se zove "Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)", a ne "Redovna provera hejta i lajka". Dakle, prijavljujte samo ako vam se čini da vam je ukupan broj poena ili naglo opao ili naglo skočio.
Pa čini mi se, zato se i prijavljujem. O bože Zic! :)
Nema ništa. Ali, baš ništa.
Inače, napisala si "Može provera?", tako da si tražila neku proveru koju mnogi autori nazivaju "redovna". Dobijete 5 minusa i odma' prpa.
Čini mi se da me neko lajkovao. Porasto mi rank dosta. Ako je bilo lajka, nek se skine. Zahvaljujem unapred.
Mene neko žešće ishejtovao, mislim da znam i ko je al' nije bitno sad, znate vi ondulatori sve.
EDIT:
Hvala Agilares.
Jel mogu ja da zamolim da bacite oko, jer mislim da sam popio negde 14 minusa (mali hejtić, al je hejtić)...Hvala.
Regularno čitanje.
@Usain Bolt
Skinut lajk.
@Mr Sci Dackney
Sređeno.
@TheWaveRider
Čitan si, ima tu i poneki plusić.
дошао сам да се жалим.
прво како сте могли мене да банујете на тријес дана а лика који је почо да вређа и то родитеље да не банујете уопште. друга ствар, зашто уопште сте бановали кад је очигледна спрдња с наше стране и потпуно безазлено вређање. а ако сте већ бановали зашто тријес дана.
у питању је овај постер. http://vukajlija.com/zabava/posteri/608223
давид је. ја немам дупли нити ме боли курац да правим, овај сам позајмио и нећу учествовати пуно у сајту наредних месец дана, зато немојте да га банујете због типа спема или неке сличне глупости.
Imam problem. Neko me je zapratio i pošto pišem malo podugačke defke neko mi odma krne minus u roku od 2 sekunde, i to se dešava na već zadnjih desetek defki.
Dal sam ja lud il šta?
radijacijo, meni svaki put tako lolo