Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Нема, брате, ништа

2. Опет ме је неко минусирао, може провера? Овај пут ћу прескочити пошалице да не попијем бан опет.

Едит: Хвала Циклоне.

3. Mislim da ste mi malo previše skinuli.

4. Ne može se skidati hejt ili lajk za reakcija i postere.

5. Dobio nekih 40 pluseva, a taj neko nije ostavio niti jedan komentar. Sumnjivo. Molim provjeru da li je čitao ili lupao onako.

EDIT: O.k. hvala.

6. Ni ne mislim na postere i reakcije.

7. Dobio nekih 40 pluseva, a taj neko nije ostavio niti jedan komentar. Sumnjivo. Molim provjeru da li je čitao ili lupao onako.

A recimo da si napisao definiciju koja je 32 u plusu?
    I pored toga te par njih čitalo. Ništa veće samo od jednog autora.

Mislim da ste mi malo previše skinuli.

Loše misliš.

Kraj diskusije.

8. Evo sad mi opet palo. Pogledajte.

9. Ај ме проверите, нисам дуго па оно... ко зна чега има :Д

10. Rezultati su negativni. Ne postoje toksikološki tragovi ikakvih virusa i parazita, osim side.

11. A kako znate da je čitanje kad su mi definicije uglavnom kratke?

12. @ akak - Lepo, vidimo kog dana, u koliko sati, minuta i sekundi je glasano. Nego, šta ćemo sa tvojim duplim nalozima, sa kojih si se samoljakovao, hm?

13. To sam ja sve usput, kad sam bio banovan zbog drugih razloga, a i editovano mi je zbog duplih, tako da je sve uredno i regulisano.

14. To sam ja sve usput, kad sam bio banovan zbog drugih razloga, a i editovano mi je zbog duplih, tako da je sve uredno i regulisano.

Dakle, po tvojoj logici, ti se samolajkuješ kada si banovan? Zanimljiv način razmišljanja.

15. Ma zanimljivo je meni i ovako popričati s vama, nije mi dosadno.

16. Vidi ovako: nema hejta prema tebi u poslednja dva dana. Skinut ti je lajk: jedan iz maja meseca, a drugi od juče (taj od juče je tvoje samolajkovanje sa duplog naloga). Obzirom da imaš skoro 190 definicija na groblju, možda bi trebalo da se zamisliš nad tim i da promeniš nešto u svom pisanju.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.