Vidi ovako: nema hejta prema tebi u poslednja dva dana. Skinut ti je lajk: jedan iz maja meseca, a drugi od juče (taj od juče je tvoje samolajkovanje sa duplog naloga). Obzirom da imaš skoro 190 definicija na groblju, možda bi trebalo da se zamisliš nad tim i da promeniš nešto u svom pisanju.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Нема, брате, ништа
Опет ме је неко минусирао, може провера? Овај пут ћу прескочити пошалице да не попијем бан опет.
Едит: Хвала Циклоне.
Sređeno.
Mislim da ste mi malo previše skinuli.
Loše misliš.
Ne može se skidati hejt ili lajk za reakcija i postere.
Dobio nekih 40 pluseva, a taj neko nije ostavio niti jedan komentar. Sumnjivo. Molim provjeru da li je čitao ili lupao onako.
EDIT: O.k. hvala.
Ni ne mislim na postere i reakcije.
A recimo da si napisao definiciju koja je 32 u plusu?
I pored toga te par njih čitalo. Ništa veće samo od jednog autora.
↓
Kraj diskusije.
Evo sad mi opet palo. Pogledajte.
Regularno čitanje.
Ај ме проверите, нисам дуго па оно... ко зна чега има :Д
Rezultati su negativni. Ne postoje toksikološki tragovi ikakvih virusa i parazita, osim side.
A kako znate da je čitanje kad su mi definicije uglavnom kratke?
Jer sam te ja čitao.
@ akak - Lepo, vidimo kog dana, u koliko sati, minuta i sekundi je glasano. Nego, šta ćemo sa tvojim duplim nalozima, sa kojih si se samoljakovao, hm?
To sam ja sve usput, kad sam bio banovan zbog drugih razloga, a i editovano mi je zbog duplih, tako da je sve uredno i regulisano.
Dakle, po tvojoj logici, ti se samolajkuješ kada si banovan? Zanimljiv način razmišljanja.
Ma zanimljivo je meni i ovako popričati s vama, nije mi dosadno.
Vidi ovako: nema hejta prema tebi u poslednja dva dana. Skinut ti je lajk: jedan iz maja meseca, a drugi od juče (taj od juče je tvoje samolajkovanje sa duplog naloga). Obzirom da imaš skoro 190 definicija na groblju, možda bi trebalo da se zamisliš nad tim i da promeniš nešto u svom pisanju.