Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Mislim da je i meni udareno desetak minusa.

P.S. Gugi, šta god ti kaže, ne veruj mu!

2. Ne vidim ništa. Ako ima nekih minusa, ali definitivno nema hejta.

3. Ne znam tačnu brojku minusa al pao sam za 8 mesta. Molio bih da se reguliše ako je bio hejt. Hvala unapred.

4. Može li se hejtom nazvati dvadesetak minusčića, ako je čovjek čitao pa mu se nije svidjelo neka mu je alal, al ako nije čitao neka mu je azan ili kako ono već bješe. Meni je svaki plus bitan ja sam to krvlju ispisao. Boriću se za svaki ko Toma nikolić za glasove kako je obećao pa danas predsjednik države, moj druže...

5. Provera? Unapred hvala!

6. Mrljo, skinuta su ti dva hejta. Jedan taj koji pominješ i jedan baš mator, još manji.

Hanteru, kod tebe je sve regularno.

7. Gagi, aj kaci tu proveri me, nesam se testiro na ovo bar 3 meseca. :)

EDIT: Ma banjavaj to, nemoj mi se premenjuvaš tu. lolo :)

Fala.

8. aj i mene il mi obrisana defka il me ishejtovo neko

9. CKM, skinut ti je neki hejtić od par poena, čak nije vredno ni banovanja čoveka, al' kad već videh...

Džanki, imam ideju šta tera ljude da te "čitaju" :) Imaš masu poskidanih lajkova od ranije, pridodah i ja jedno čišćenje u tom smeru. Skinuta su i dva hejta, jedan svež, jedan stariji.

10. mislio sam da imam 137 defki, jel brisana neka iz 2011 il tako nesto?

11. Obrisan ti je "Tabadžija" pre dvadesetak dana.

12. Možeš da mi obrišeš još par defki kad smo već kod toga?

13. Šibni na PVT, pa kad se probudim, odoše, osim ako mi se neka baš svidi :)

14. danas mi se za 30ak povecao broj ocena, nisam nista novo pisao, niti je sta odabrano. Ne znam ni koja defka je uzela da raste. Treba to proveriti

15. nisam se odavno testirao, nešto mi sumljivo. a možda je i zbog onog takmičenja ne znam.

16. jeR proverava neko ovaj moj lajk? cifra se povecala, neko mi je zalepio 70ak plusOva

17. Dokle_višeu, niko te nije lajkovao, ali ne vidim ni da te neko čita u toj meri. Jedino ako ti neki od kolega nije nešto oživeo sa groblja.

Manijače, skinut ti je jedan hejt od pre dva meseca.

18. sad mi je u roku od par minuta sa 9090 odjednom palo na 9065... jel to reseno ovo odgore il sta?

19. Bio je hejt, ničim izazvan. Tj. ja obrisah čoveku dve defke, ne znam zašto se tebi nakačio :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.