Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Може брзинска провера?

2. Lajkov'o me neko 42 mesta me popravio. Ako mere da se skine to.

3. Usaine, u pravu si, skinut lajk

4. Turg, ne vidim ništa nezakonito...

5. Хвала шерифе ;)

6. Nešto sitno, desetak pluseva bez komentara, ne znam jel čitanje ili lajk.. svejedno, 666 sam :(

7. evo opet me neko lajkuje

EDIT: mislim da ovo sad nije lajk jer vidim da mi je defka od prekjuče nabila još par ocena

bio mi je skor 7:5, sad je 12:5

8. Ja sam mu pročitao 5-6 defki. Paranoiše :)))

9. Hoću i ja. Dragi Đeda Mraze bio sam nevaljal. Da se otvori ova jedna tema za mene.

10. Palo je lajkovanje kako mene tako još nekoliko autora od nepoznatog člana.

Po profilu 20-30 ocena

EDIT:Izgleda samo drugih autora

11. Mislim da me neko malčice hejtovao.

12. Neko mi je u sekundi izminusirao sve definicije i neka je, ali zašto i moje reakcije, decu moju?
    Izgrednika kaznite kratkim banom, a nemojte ništa skidati...
    Hvala!

13. Smanjil mi se rank nešto.

14. @ Јамајчанин - čini ti se samo.

@ Риха Дисидент - nema ništa.

@ Radijacija - sve regularno kod tebe.

@ SasvimNebitna - loše misliš.

@ drKomadina - sređeno.

@ ManUtdOwn18 - nema hejta prema tebi.

15. Mislim da je pao omanji hejt prema mom cenjenom autorstvu...

16. Nije, sve je regularno.

17. Не мислим ништа, ал' ако није мука да проверите јер ме дуго није било. За'ваљујем унапред!

18. Proverite i mene imao sam hejt od par minusa.

19. Sve regularno obojici.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.