Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Moze provera, preko noci su mi pali bodovi za preko 10, e sad znam da imam samo 5 defki ali cenio bih ako biste mogli da uradite nesto.

2. Mozel rutinska provjera, setali glasovi zadnjih dana, pa reko da vidim jel bilo lajka/hejta

3. Može provera, mislim da je mali neki hejt bio. Ili možda grešim?
    EDIT: Upravo mi zbir opada.

4. Za par minuta ću proveriti i vas ostale iznad.

5. Aj me proveri, nesam bio tu desetak dana, i lajk i hejt, pa ako je nešto bilo ti skini, mislim na hejt naravno, lajk je ustvari bio brzo čitanje.

6. DCX: Skinut lajk, nema hejta.

VelikaKonzerva: Skinut jedan manji hejt.

RockyPadreJGD: Lajkovala te je jedna autorka, ali to je već regulisao neko od kolega.

Illmatic: Prvi hejt je već neko skinuo, drugi skinuh ja.

Nadimak ko nadimak: Jedno je hejt (već skinut), drugo je čitanje.

Kajtezzz: Sve regularno.

CKM: Sve regularno.

P.S: I kod svakog autora sam proverio ko je bre sad oghma infinium. Pomislih neki lajker, lolo.

7. hvala na regulaciji

8. Ishmih, nema ništa.

9. Dobih par minusa u roku od 3 sekunde.
    EDIT: i izgleda da se nastavlja.

10. Kontraverzni, nema ništa neobično kod tebe. Verovatno je neki redovan pratilac naišao na seriju defki koje mu se ne dopadaju.

Nenin, čitan si.

11. Aj jednu proveru, nisam bio tu neko vreme

12. Jamajčanine, najpre sam skinuo lajk, koji je neko propustio da obriše (od duplog naloga, koji je inače odavno trajno banovan zbog lajkovanja).

Ostalo je regularno.

13. Pola sata džmim ovde i kad odem vi se javite Agilnom... dobro, dobro, otići će on na godišnji, trebaće prsti svrbljivoj guzici...

14. hehe, a ne znaju da ja nikad ne gledam lajk :)

15. Hehe, eto, sada će svi gledati kada nisam online :)

16. Agilni, to je verovatno komšija Sale idiot. reći ću mu za ubuduće :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.