Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
mančo jebo te plus!
Ču jedan, osamdeset. DEBELO SAM RADIO DA PREĐEM 3000
Ma sprdam se, ali samo da se banuje ovaj lik što me hejtovao jer me nervira na četu.
Valdemar, neki stari hejt zaboravljeni sam ti skinuo, nije mnogo.
Semvajz nema hejta, skidan ti je neki lajk pa te možda to buni.
Mančo, i tebi skinuto.
Aj rutinksa ako može.
nema ništa opasno Riha, sve pod kontrolom
Mičite sve lajkove (mislim da ih je bilo) i hejtove što ima i vratite mi nesssove glasove koji su mi onomad ukradeni iako su u skladu sa čitanjem.
Đes' Pazle, š'a ima?
Spemuješ operativnu temu. PRIJAVA!
Neću više nikad, samo nemoj da me banuješ...
Važi.
EDIT: Aj ozbiljno viđi mi to pa ću ti dat' plus da ti defka uđe u popularne.
ne može to da se uradi, proces je konačan...
Ma ne mora to, nego pregledaj onda lajkove i eventualno ako ima hejt
EDIT: Može li da mi se naplati 1 cent po skinutom plusu? Sa Kazanovog računa naravno
nemaš hejta, a nemaš ni neki lajk, barem ja ne mogu da nađem...
Brus ajde molim te pogledaj i meni opet, mislim da je pao neki hejt.
nije hejt, kratke su ti defke pa ih brzo iščitaju, a daju minuse na većinu...
Dobro, hvala ti.
proveri mene. dosta pluseva nekih nakupi juče
nema ništa
Нисам приметио ништа, али нисам никад ни проверавао, па ако може провера. Да ли се чита или лајкује... Xвала унапред.
čita se, sa raznolikim i šarenim ocenama :)