Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. poskidano sve što je veće od dva minusa, čovek je proveo sat vremena na sajtu i podelio skoro hiljadu minusa...

2. Фала сило :)

3. Hvala Bruce...čime li smo ga toliko naljutili hahaha

4. ima tako nekih ljudi, daju minus i kad im se dopadne defka, valjda im kiselo grožđe jebemliga...

5. blago njemu kad je odvojio sat vremena na minusanje :D hvala, bruse!

6. čovek je proveo sat vremena na sajtu i podelio skoro hiljadu minusa

Koji psiho. Latentni Brejvik sindrom. Ako mu je nešto olakšalo situaciju ne zameram mu.
    hvala za intervenciju.

7. Izlajkovan sam 80 poena od sinoć. Znači na sve moje defke neko je krno plus, neću tako.

Molim ako može da se reguliše.

8. nisi izlajkovan, čovek je seo i pročitao ti defke, za razliku od ovog malopre ne ume da da minus, ali to nije problem ovog sajta - prihvati regularnost ocena

9. Dobro Bruce. Izvini, ne turam nos više tamo de mu nije mesto.

EDIT: Ček smajli sam zaboravio... :)

MOD EDIT: jeb'o te smajli :)

10. Da li je carimir opleo i po meni? Radoznalosti radi.

MOD EDIT: malko

11. Upropastio mi defku sa 0 minusa, jedinu, govedo smrdljivo, i ovo da mu uđe u razlog bana!

12. Tiho je ušao, prišao ti odpozadi i detaljno te iščitao. Prijava MUP-u je poslata, mi tu više ništa ne možemo. Očekuj da će posedovati nalog za analni pretres, možda ipak nađu krivca unutra. Mada sumnjam, ni pertle mu ne vire.

13. Može jedna hejt/lajk provera?
    EDIT: Hvala Bruse. A lajk?

MOD EDIT: lajk retko tražim, ne opterećuje me...

14. nema hejta Klinikli

15. kakav bezobraznik, oca mu jebem!

16. Мислим да ме је неко излајковао.

едит: Хвала.

17. Mislim da je pao neki lajk
    EDIT: Fala vi

18. Mislim da sam hejtovan, ponovo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.