Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Međutim, imaš i obaveze, pa ako ih ne radiš kako treba, ima zamena za tebe, iako te ne plaćaju za to, brate.

па ја нисам ни рекла да нема замена за мене, само сам рекла, и и даље тврдим, да је ово само моја добра воља, а не и обавеза. као што си и сам рекао, нико ме не приморава то да радим, што бих ја себе приморавала.
    можда и нисам у праву, ал ти хејт неће бити скинут ако наставиш то да радиш и да пријављујеш, јер ја мислим да је тако ипак најбоље, а и остали модератори се слажу у тој одлуци.

2. kosmopolita
    jel može proverica?

Ima, biće skinuto kad nam proradi aparatura.
    Zločinci će biti uklonjeni.

reme
    Čini mi se da imam neki hejt. Mada nisam siguran. Ajde pogledajte. A kad već gledate, proverite ima li i nekog lajka.

Ja nešto ne vidim ni jedno ni drugo...

3. Kulj onda. :) neki trip sam imao. Mada nisam bio siguran. :)

4. ma ja znam i ko je ima tome par nedelja...dečko mi i pisao bljuvotine tamo na pvt i to iz dva puta...posle ga banovao uroš na 15 tak godina, a ta bljuvotina i pretnje ostali tamo, jebi ga...
    hvala i ne mora da žurite.

5. ал ти хејт неће бити скинут ако наставиш то да радиш и да пријављујеш, јер ја мислим да је тако ипак најбоље,

E, jebiga. Kako god okreneš, ti si u pravu, ja mogu samo da palamudim ovde. Staraću se da budem bolji, već jesam, izvinite na spamu.
    edit: Ako sam se na nekoga ugledao u pisanju mojih komentara jeste talentovani, svesno ili nesvesno. Evo ga, još gori je neko ja, jedino što njemu niko neće da dođe da sere kao meni.

6. Ovo je treca defka koja mi je obrisana :) Neko ima vrlo zanimljiv smisao za humor . RAZLOZIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZELIM RAZLOGE !!!!!!!!! Kako vas nije sramota samo !!

7. Vec i ovako zbog obaveza silnih i umora nemam nesto inspiracije uvek i jos mi neki pametnjakovic brise defke !!! Da znam razlog i da razlog " pije vodu " ne bih se protivio,ovako..... stvarno sramota

8. Da li može neko da skine bar polovinu minusa na moju poslednju defku što napisah pre sat i nešto. Izgleda da neki i ne čitaju pa lupaju minuse bezveze. Draga mi je defka i ne želim da mi je obrišete. Hvala.

9. vuk21 je promenio pol? 0.o
    Jel moguće da je sve vreme bio žensko????
    I da, cepaju ti minuse zbog naslova :(

10. Блаз дефинисао си Чортанизме, ћути боље... :))) ДОста таквих дефки се брише, пробај нешто друго.
    Вучице немогуће је. А није критична за брисање што се скора тиче.
    Зезаторе провери ми хејт, ако си дежуран.
    Сви ђутуре, немојте да спамујете. Промените тему, на погрешном сте месту :))

11. @Blaz Ovo je tema za prijavu hejta, a ne žalbe o brisanju definicija. Koji god mod je obrisao imao je razlog koji pije vodu. Ili nije dovoljno kvalitetna ili je plagijat.

@Vučica21 Nemoguće je skidati glasove sa konkretnih definicija. A i nema logike. Kao što si dobila odgovor, to je verovatno zbog naslova. Prežvaka tema. Takođe, ovo NIJE tema za raspitivanje o definicijama, već za hejt.

@ZeZaToR no spam porfavor!
    Koliko se ja razumem u vukajlijaške odnose to mu je ženka.

Za sve ostalo:
    http://vukajlija.com/forum/teme/20344-pitanje-autor-odgovor-moderator

edit: jbg Uroše, ne videh :)

12. Нема везе, није ми се свидео закључак.
    :))

13. Sta si rekao Urose ? Da vi ne gresite ? VI moderatori? Aha razumem da se brisu defke ili posteri "deza vi" ali ja vidim toliko doticnih stvari na istu temu po celoj vuki i opet nista....I onda vam bude tupav dan pa nadjete nekoga ni krivog ni duznog da zajebavate i da brisete sta stignete.Ali izvinite vi ste moderatori na Vuki.......A da ne pricam sto gurate svoje postere u odabrane, i svojih poznanika .......Imate vise propusta nego sto mislite ;)

14. Блаз, уверавам те да би сваки модератор понаособ обрисао сваку твоју обрисану дефиницију, као и 90% чланова да су на нашем месту. Сад те молим да престанеш са спемовање теме која не служи за информације о обрисаним дефиницијама.

15. Ја сам ти обрисао дефку и то је била трећа или четврта таква коју сам обрисао претходних дана. Биће их још сличних. Ја сам аутор на Вуки, па тек после модератор. Сигурно да некад погрешим, али да у целини не радим добро био бих уклоњен, за то не брини. А што се тиче бајке о одабраним, веруј у њу ако ти је тако лакше.
    :))

16. Озбиљно сад, немој да спамујеш, дефка је била за брисање, труди се и пиши даље.

17. Imao sam turbo minusovanje prošle sedmice, 30-40 komada u roku od minut-dva. Prijavio sam, al valda nije radio servis. Molim intervenciju, ponovo.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.