Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Primetio sam da mi je skor pao tacno za 22 poena koliko imam definicija, i da na nekim definicijama gde nisam imao ni jedan - sada imam. Znaci neko me hejtuje (verovatno), ako mozete da proverite. 'Fala.
Primetio sam da mi je skor pao tacno za 22 poena koliko imam definicija, i da na nekim definicijama gde nisam imao ni jedan - sada imam. Znaci neko me hejtuje (verovatno), ako mozete da proverite. 'Fala.
Da, popio si kompletan hejt. Bezobraznik je banovan, a tebi će biti vrećani poeni kada se sredi bag. Upisala sam te na listu.
Nisam do sada pisao na ovoj temi, ali mislim da sad popih par minusa, dok, nisam ništa pisao :/ Nem blage, proverite, možda ispadam glup, al' š'a da radim.
Nisam do sada pisao na ovoj temi, ali mislim da sad popih par minusa, dok, nisam ništa pisao :/ Nem blage, proverite, možda ispadam glup, al' š'a da radim.
Popio si malo više od par minusa. :) Nevaljalac je odstranjen, a poeni će ti biti vraćeni kad se sredi bag ovih dana. Pribeležila sam te.
I, črčo, šta bi za mojih 70ak, nisi mi odgovorila od pre par strana? Vidim kazes svi su uteftereni, ali moj krhki ego kuka za apostrofiranjem...
Čini mi se da mi je skor pao za 30-ak poena, sve minusi po novijim. Možete li da proverite?
ishejtovan sam pa ovo ono i tako to. nemam pojma ko je, ja sam fin decko
Едит: реаговано.
edit: ne bi reko da je reagovano posto sam 802 imao a sad 793...
edit fala churc :)
Čini mi se da sam opet oštećen za nekih 15-20 poena aj provera ako može...
Едит: проверно, нешто ситно.
Управо сам исхејтован за бруку поена,рејтинг ми је пао за 10 мјеста у року од 100 секунди,можете ли интервенисати???
Едит: Ништа није промијењено од синоћ,остали су ми сви они дислајкови од дотичног??? :/
U toku žešći hejt, sačekajte da se ispuca, pa postupite po pravilima. Hvala.
Ja mislim da su mene ponovo jebali. Hvala.
I, črčo, šta bi za mojih 70ak, nisi mi odgovorila od pre par strana? Vidim kazes svi su uteftereni, ali moj krhki ego kuka za apostrofiranjem...
To mi je nekako promaklo, banovan je nevaljalac a ti si pribeležen. :)
Biće skinuto kad proradi sokoćalo.
Čini mi se da mi je skor pao za 30-ak poena, sve minusi po novijim. Možete li da proverite?
Da, bio je nejt oko 30ak komada. banovan je nevaljalac a ti si pribeležen. :)
Biće skinuto kad proradi sokoćalo. Izvini što je preskočen post, neko je prevideo ta poslednja dva.
ishejtovan sam pa ovo ono i tako to. nemam pojma ko je, ja sam fin decko
edit: ne bi reko da je reagovano posto sam 802 imao a sad 793...
Ne znam ko ti je odgovorio janpi, ali to znači da je banovan onaj koji te je hejtovao, bag je pri skidanju minusa, ne radi trenutno, biće ti vraćeni poseni kad se popravi. Od strane onog ko ti je odgovorio.
Управо сам исхејтован за бруку поена,рејтинг ми је пао за 10 мјеста у року од 100 секунди,можете ли интервенисати???
Едит: Ништа није промијењено од синоћ,остали су ми сви они дислајкови од дотичног??? :/
I za tebe važi ovo iznad. Bag je minusi se ne mogu još skinuti. Biće.
lik zvani duvaccc me malo je reci hejtuje,psuje smara gusi
duvaccc
kad vec prijavljujes prijavi komentare gde si me vredjao i defku gde si me napljuvao...70 puta gore nego ja tebe...
zeXonaBD™
druze upucacu te smarassssssssss,batali me koji ti je kurac, aj svojim poslom!!!!
duvaccc
i nisam te hejtovao.
ahahahaha tek sad vidim ovo,nemoj pucati,molim te...
Alo, niste kod učiteljice da se tužakate i da ovde histerišete na temi. Niko neće da vam skida hejt za međusobna napušavanja i prepucavanja, možete samo obojica ban da dobijete. Iskulirajte. Izbirsala sam vam ovaj spem.
U toku žešći hejt, sačekajte da se ispuca, pa postupite po pravilima. Hvala.
Pribeleženo, ne radi sokoćalo, skinuću ti kada proradi. Bezobraznik je banovan, sram ga bilo! :)
Ja mislim da su mene ponovo jebali. Hvala.
Jesu malo :)) Evidentirano. Biće skinuto. I ovaj bezobrazik je sankcionisan.
Мислим да сам изиритирао неког ненавидника.
Jesi. Nevaljalac odstranjen.
Biće skinuto.
Терминаторска ефикасност :)
Mislim da sam hejtovan na 4 od 5 svojih definicija...
Едит: штета што није нешто озбиљније па да се позабавимо.
E črč fala na odgovoru, a vidiš taman kad si odgovorila izgleda da sam opet sam ponovo popio mali hejt lololo
Ako bi mogla jedna mala provera hejta i za mene ... Unapred hvala, da ne spamujem kasnije. :)))
Znam da imam malo definicija i da vam je ovo možda cimanje, ali da ipak prijavim. Za veoma kratko vreme(maksimum sat vremena) dobio sam 11 minusa po 1 na svaku definiciju pa ako možete da proverite da li je hejt bio bih vam zahvalan.
Neko mi je lupio 21 minus, za 10 minuta, verovatno neki hejter. Jel bi moglo to da se proveri?