Људи гледајте да не пријављујете хејт ако имате 5-10 дефиниција, по могућству да имате бар двадесетак, знам да вас нервира да вас неко кљуца, али замислите ситуацију кад будете имали 100+ дефиниција. Тад ће вам ово бити смешно безначајно.
Ћао клинци и клинцезе. Видим имам неки хејт, ал не могу да сконтам јел гадан ил' је нешто ситно пошто нисам био данас на сајту пуно... УглавнЕм, провјерите. Љубац.
Vučica21™ Veliki hejt. Imala sam 6881 zbir galsova a sad 6843
Da, preko 100 glasova. Biće skinuto. Pribeležila sam. Odstranjen nevaljalac.
Pinki™ Upravo me neko hejtuje, ako može da ga banjate. i da se skine ako je to proradilo ili šta već?
Taj je već banovan što te je ojadio. Pribeležila sam te za skidanje hejta kad se sredi bag.
SnobIvanKenjoBi Aj proverite, meni se čini da mi se smanjio broj glasova za defke odjednom al' nisam siguran... :D
Sve je čisto, istripovao si nešto :)
Facafacaa Ћао клинци и клинцезе. Видим имам неки хејт, ал не могу да сконтам јел гадан ил' је нешто ситно пошто нисам био данас на сајту пуно... УглавнЕм, провјерите. Љубац.
Nešto minorno, ništa specijalno faco. Odustaše na vreme s čitanjem.
Kao što si rekao nemaš dovoljno definicije, ali da je bio mini hejt, da si ishejtovan na svim koje imaš pa i da sredimo nešto. Čisto ti je ovo sve prilično.
deky_aod može provera, neki sitan hejt 5-6 minusa ali ne znam da li će da stane, liči na osvetu...
Nemaš baš ništa, i leba ti ne prijavljuj 5-6 minusa, to nije hejt.
Pjer88 Neko me je mrzeo dok sam bio banovan, proverite to moljim vas!
Jeste, taj je igrom slučaja bio banovan zbognečeg drugog, pa nije primećeno. Produžen je ban, a tebe sam pribeležila da ti se vrate poeni kada se popravi bag za skidanje hejta.
Thazz Dugg Veliki hejt, imao sam popularnost 1426, a sada mi je 1367. Mislim da se hejt desio jutros, ili sinoć. Molim vas, sredite. :)
Kao što ti je rekao Mr. Moon bag je u pitanju i onemogućeno je skidanje hejta. Pribeležila sam te u tefter, pa će ti glasovi biti vraćeni kada se to sredi.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Симаргл ништа.
НИколав реаговано.
Алберте исто.
Људи гледајте да не пријављујете хејт ако имате 5-10 дефиниција, по могућству да имате бар двадесетак, знам да вас нервира да вас неко кљуца, али замислите ситуацију кад будете имали 100+ дефиниција. Тад ће вам ово бити смешно безначајно.
а мени? Мислим нема ништа ал оно проверите зато сте модови лололо
Фејзбукамонијак ништа. Брате ти си сам себе хејтовао...
знам :)
Мука ми је више од ових хејтера. Не смеш више ни коментар да оставиш. Срање једно. Исхејтована сам 'иљаду пута.
Bacite pogled..
Veliki hejt. Imala sam 6881 zbir galsova a sad 6843
Upravo me neko hejtuje, ako može da ga banjate. i da se skine ako je to proradilo ili šta već?
Aj proverite, meni se čini da mi se smanjio broj glasova za defke odjednom al' nisam siguran... :D
Ћао клинци и клинцезе. Видим имам неки хејт, ал не могу да сконтам јел гадан ил' је нешто ситно пошто нисам био данас на сајту пуно... УглавнЕм, провјерите. Љубац.
Znam da nemam dovoljan broj definicija da bih prijavio hejt ali ovo stvarno nije u redu...zbog jednog je*enog komenta dobijem minus na svakoj definiciji.
http://vukajlija.com/strana/ne-postoji#comment_1205141
može provera, neki sitan hejt 5-6 minusa ali ne znam da li će da stane, liči na osvetu...
Neko me je mrzeo dok sam bio banovan, proverite to moljim vas!
Veliki hejt, imao sam popularnost 1426, a sada mi je 1367. Mislim da se hejt desio jutros, ili sinoć. Molim vas, sredite. :)
Ne mož' da obrišemo, ne radi nam skidanje još uvek.
Мука ми је више од ових хејтера. Не смеш више ни коментар да оставиш. Срање једно. Исхејтована сам 'иљаду пута.
Jebiga, nikada neće naučiti, pribeležila sam te. Sankcionisan nevaljalac.
Bacite pogled..
Sve je čisto.
Veliki hejt. Imala sam 6881 zbir galsova a sad 6843
Da, preko 100 glasova. Biće skinuto. Pribeležila sam. Odstranjen nevaljalac.
Upravo me neko hejtuje, ako može da ga banjate. i da se skine ako je to proradilo ili šta već?
Taj je već banovan što te je ojadio. Pribeležila sam te za skidanje hejta kad se sredi bag.
Aj proverite, meni se čini da mi se smanjio broj glasova za defke odjednom al' nisam siguran... :D
Sve je čisto, istripovao si nešto :)
Nešto minorno, ništa specijalno faco. Odustaše na vreme s čitanjem.
Znam da nemam dovoljan broj definicija da bih prijavio hejt ali ovo stvarno nije u redu...zbog jednog je*enog komenta dobijem minus na svakoj definiciji.
http://vukajlija.com/strana/ne-postoji#comment_1205141
Kao što si rekao nemaš dovoljno definicije, ali da je bio mini hejt, da si ishejtovan na svim koje imaš pa i da sredimo nešto. Čisto ti je ovo sve prilično.
može provera, neki sitan hejt 5-6 minusa ali ne znam da li će da stane, liči na osvetu...
Nemaš baš ništa, i leba ti ne prijavljuj 5-6 minusa, to nije hejt.
Neko me je mrzeo dok sam bio banovan, proverite to moljim vas!
Jeste, taj je igrom slučaja bio banovan zbognečeg drugog, pa nije primećeno. Produžen je ban, a tebe sam pribeležila da ti se vrate poeni kada se popravi bag za skidanje hejta.
Veliki hejt, imao sam popularnost 1426, a sada mi je 1367. Mislim da se hejt desio jutros, ili sinoć. Molim vas, sredite. :)
Kao što ti je rekao Mr. Moon bag je u pitanju i onemogućeno je skidanje hejta. Pribeležila sam te u tefter, pa će ti glasovi biti vraćeni kada se to sredi.
Јуче 10998, данас 10977, не знам да ли му то дође неки хејт :)
(можда и није био тај скор али ми се чини да јесте, ак' вас не мрзи провер'те...)
Јуче 10998, данас 10977, не знам да ли му то дође неки хејт :)
(можда и није био тај скор али ми се чини да јесте, ак' вас не мрзи провер'те...)
Bio je hejt, biće skinut kad se skine bag. pribeležila sam te.
Sređeno.
Заваљујем дубоко ;)
neko me je ishejtovao samo tako, proverite ako nije problem.