Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Није ми јасно питање, питаш зашто си добио минус на некој дефиницији?
:)))
Не то, него је питање јел имам ххејт онако систематски од једног лика који одма удари чим поставим (мада не верујем да је неко толко залудан) ил је ово што Мигза каже испод да је неко умишљен да је паметнији од осталих па одма удри ни не чита? Ил су једноставно говно? :)
Извалио сам принцип рада хејтера. Читајући коментаре, долазе до ''добрих'' дефки, на које су остали дали + и коментарисали у фазону ''браво, одлична'' и тако то, па онда без читања дају минус.
Немаш хејтера, остављам ти да сам процениш шта је од друге две опције у питању.
:))
Едит: Буксно, хвала али и није то нека тајна, познате су те технике, но да ја сад овде не смарам...
Хвала Уроше најзад да схватим да баталим писање и бацим се на друге ствари... Сад ћу да отворим тему да се опростим од свих :))
Немој да спамујеш, лепо ме опсуј на некој постојећој теми па да приводимо крају... Хахахаха!!!
Ае уживај!
Јбт све исти лик...
A da mu puknete neko bananče?
Ти си неки стручњак за бановање, а?
Шалим се ја мало, не брини око тих детаља...
Ma kurac stručnjak, znam samo da počešem testis i da lupim mrtvo slovo na ekranu kad me neko dira. :) Ako ti tako kažeš.
И то је довољно, за остало ту је стрељачки вод!
Да ли овде могу да пријавим лајк од стране аутора:
http://vukajlija.com/recnik/autori/48227
Не желим курвањске поЈене.
Едит: Желим да све буде поштено, на то сам мислио, да не буде забуне.
moze provera?
Nema.
Uf neko mi se najebo milosne majke, verovatno posterdzije..
neko mi je udario jedno 10-ak komada... pa da se provjeri, ako more... fala
Jel biste mogli mene da proverite?
Sređeno obojici.
Kojoj obojici?
Nisam ni videla sunshine-a, tebi i buriju :)
Saće vidim za sanšajna.
Aha, ok :)
Hvala.