Neko mi sada roknuo 9 minusa za minut... A poslednje defke mi i nisu baš toliko kratke...
Dešava se ovako već duže vreme, pa zato pitam, inače mi ne bi smetalo...
mrmune nemoj misliti da sam dosadan ali mislim da me je još jedan sad jebavao. :S
opet sam pao na ranku i malopre sam baš zapamtio da imam 2882 (zbog specifičnosti brojeva) a sad... (nadam se da ne tripujem) :D
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
sunshine - i tebi je sređeno. Milosna majka može da bude mirna.
Neko mi sada roknuo 9 minusa za minut... A poslednje defke mi i nisu baš toliko kratke...
Dešava se ovako već duže vreme, pa zato pitam, inače mi ne bi smetalo...
Stalno si pojavljuje neki tard koji lupi po nekoliko minusa. Ili je to više ljudi?
Mož' provera?
Hvala. :)
Kod obojice-ništa
edit Ni kod Nikole
Ako može provera,mislim da me je neko mrzeo na par minuta.Hvala unapred!
ajd pogledaj mene, jedan mi je jebo kevu. u roku od 1 minut minimum 20 minusa i na ranku sam pao isto... :)
hvala.
tj siguran sam da me je neki disovo, dobih minuse na nekima gde sam imao 0 minusa. :D
Sređeno, Murinjo.
Zazubice, kod tebe ne vidim ništa. Možda ti je neko skinuo, a zaboravio da napiše. Sve u svemu, sad nema ništa sumnjivo.
e, hvala! :)
mrmune nemoj misliti da sam dosadan ali mislim da me je još jedan sad jebavao. :S
opet sam pao na ranku i malopre sam baš zapamtio da imam 2882 (zbog specifičnosti brojeva) a sad... (nadam se da ne tripujem) :D
Ček' da vidim...
Мурињо, ако ћеш да пријављујеш хејт, искулирај с оваквим коментарима http://vukajlija.com/recnik/autori/30959/komentari?strana=2#comment_1048438
Sređeno, ali poslušaj ovo što ti Mylyca kaže.
hvala na savetu milice, nastojaću da budem dobav :)
Мислим да ме је неко измрзео... Може провера?
sad će
izbuljih oči, jes bio hejtić, sredjeto
хвала и изфин'те на муки.
čini mi se da je malopre pao neki hejt 15-20 kom
ako može provera plaćam kurvu!
Едит: Очистиће се.
Da li bi neko bio ljubazan da me proveri,posto mi se cini da sam hejtovan.
Hvala