Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dobijam kamaru pluseva u poslednje vreme, ali sam nešto istripovao da mi se jedared smanjio prosek što se u principu nikada ne dešava osim ako ne dodam novu defku. Ajd proverite, svaka/svaki vam dala/dao.
Skinuo sam ti...11 poena. To je bilo sve. Inače imaš najmanje hejtovan nalog na sajtu. Gotovo da ne postoji hejt, prosto neverovatno.
A za mini hejt se ne dobija ban?
To je zato što sam Kajzenov dupli pa sam neke blokade napravio i ko me hejtuje (od 12 minusara pa naviše) izađe mu zmija iz lap topa i ubrizga mu neka sranja i ne može da mu se digne tri meseca.
EDIT: Fala! Pretpostavljam da ne mogu da znam kuj me mrzeo?
ajde ako može da se vidi evo ja mislim u roku od jednog minuta dobio sam minuse na sve defke .
edit: hvala
Da li je bilo hejta na mojim definicijama?
Hvala
činimiske da me malopre neko spustio za 10-15 poena... da li je hejt ili nije ne mogu da tvrdim jer i sam Bog zna da imam sranje definicija za berem toliko minusa, ali mi nešto brzo bilo...
EDIT: hvala
Eddie, brate mili ti si najveći spemer i oftopičar na sajtu. Za to se dobija ban, a ti i dalje nisi banovan. Pravila su elastična.
Ne, ali pošto ponekad znaš da napišeš dobru definiciju i novi si autor...ako ti neko opiči pravi hejt (na bar 50% definicija) ja ću ti reći. :)
Hvala
Skinuto nešto.
Veoma mali hejt. Skinut.
Ima li nečega kod mene il' tripujem?
mislim da me neko malocas hejtovao.proverite molim vas
siguran sam sad imam 9 manje
udario mi vise od 20 mislim
moze li provera? il se samo zabagovalo nesto?
watch the sun cUm u - sređeno
Petar Pan - ne vidim ništa
ispravilo se samo, jedno 5 min mi stojalo 20 mesta losiji rang.
Opet mi popularnost spada za 6-7 poena u par sekundi...
Osim ako nije neki bag, pa glasovi koče...
Drugi put danas, ko zna koji put od kada sam počeo da primećujem...
Molim moderatora da proveri hejtovanje k meni.
ajd saću.
Nema ništa specijalno. preciziraj sledeći put.
Ne znam da li ovo spada pod uber hejt, i nisam siguran ko je u pitanju, ali imam problem sa maločas postavljenom definicijom. Dakle, prethodna definicija koja je bila pod svim pravilima sajta, je obrisana u rekordnom vremenu.
Molim da ne dobijem odgovor "nekvalitetna je bila" jer sam video mnogo gadnih stvari koje su ostrajale mnogo duže.