Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Dobijam kamaru pluseva u poslednje vreme, ali sam nešto istripovao da mi se jedared smanjio prosek što se u principu nikada ne dešava osim ako ne dodam novu defku. Ajd proverite, svaka/svaki vam dala/dao.

2. Dobijam kamaru pluseva u poslednje vreme, ali sam nešto istripovao da mi se jedared smanjio prosek što se u principu nikada ne dešava osim ako ne dodam novu defku. Ajd proverite, svaka/svaki vam dala/dao.

Skinuo sam ti...11 poena. To je bilo sve. Inače imaš najmanje hejtovan nalog na sajtu. Gotovo da ne postoji hejt, prosto neverovatno.

3. A za mini hejt se ne dobija ban?

4. Skinuo sam ti...11 poena. To je bilo sve. Inače imaš najmanje hejtovan nalog na sajtu. Gotovo da ne postoji hejt, prosto neverovatno.

To je zato što sam Kajzenov dupli pa sam neke blokade napravio i ko me hejtuje (od 12 minusara pa naviše) izađe mu zmija iz lap topa i ubrizga mu neka sranja i ne može da mu se digne tri meseca.

EDIT: Fala! Pretpostavljam da ne mogu da znam kuj me mrzeo?

5. ajde ako može da se vidi evo ja mislim u roku od jednog minuta dobio sam minuse na sve defke .

edit: hvala

6. Da li je bilo hejta na mojim definicijama?
    Hvala

7. činimiske da me malopre neko spustio za 10-15 poena... da li je hejt ili nije ne mogu da tvrdim jer i sam Bog zna da imam sranje definicija za berem toliko minusa, ali mi nešto brzo bilo...

EDIT: hvala

8. A za mini hejt se ne dobija ban?

Eddie, brate mili ti si najveći spemer i oftopičar na sajtu. Za to se dobija ban, a ti i dalje nisi banovan. Pravila su elastična.

EDIT: Fala! Pretpostavljam da ne mogu da znam kuj me mrzeo?

Ne, ali pošto ponekad znaš da napišeš dobru definiciju i novi si autor...ako ti neko opiči pravi hejt (na bar 50% definicija) ja ću ti reći. :)

Da li je bilo hejta na mojim definicijama?
    Hvala

Skinuto nešto.

činimiske da me malopre neko spustio za 10-15 poena... da li je hejt ili nije ne mogu da tvrdim jer i sam Bog zna da imam sranje definicija za berem toliko minusa, ali mi nešto brzo bilo...

Veoma mali hejt. Skinut.

9. Ima li nečega kod mene il' tripujem?

10. mislim da me neko malocas hejtovao.proverite molim vas

11. siguran sam sad imam 9 manje

12. udario mi vise od 20 mislim

13. moze li provera? il se samo zabagovalo nesto?

14. watch the sun cUm u - sređeno

Petar Pan - ne vidim ništa

15. ispravilo se samo, jedno 5 min mi stojalo 20 mesta losiji rang.

16. Opet mi popularnost spada za 6-7 poena u par sekundi...
    Osim ako nije neki bag, pa glasovi koče...

Drugi put danas, ko zna koji put od kada sam počeo da primećujem...

17. Molim moderatora da proveri hejtovanje k meni.

18. Nema ništa specijalno. preciziraj sledeći put.

19. Ne znam da li ovo spada pod uber hejt, i nisam siguran ko je u pitanju, ali imam problem sa maločas postavljenom definicijom. Dakle, prethodna definicija koja je bila pod svim pravilima sajta, je obrisana u rekordnom vremenu.

Molim da ne dobijem odgovor "nekvalitetna je bila" jer sam video mnogo gadnih stvari koje su ostrajale mnogo duže.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.