Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ista politika bukv, stim da je vucko ex radikal seljacina ulicar a opozicija kvazi wannabe evropaljani presisao ih vucic u igrici vec sramota gledati
sad bez neke zajebancije da je bas neka frka i sranje na globalnom planu pre bi izabrao vucka da nas vodi jer bi bio bolji izbor za zemlju iz razloga jer je retard nego neke fine ljude kojima je DoStA SvEgA RuZnOg StO nAm se DesaVa Vec 30 gOdina kMeeeeee
a da je situacija ovakva kakva jeste i kod nas i u svetu i da tvoj glas odlucuje pobednika izmedju ovih sto vladaju i prozapadne opozicije koje bi od ta dva izabro?
I jedni i drugi su prozapadna spika, opet kazem vucka podrzava eu i dovela ga na vlast produzena ruka 5.oktobra, a drugosrbijanci bukv kenjaju sto oni nisu ti koji lizu bulju zapadu jer vucko to radi bolje.
E sad na unutrasnjem planu ovi papci iz opozicije jednostavno nisu unakazili dnevno-politicku situaciju kao sto vlast jeste
Iz tog razloga da treba da presudi taj jedan glas dao bi za djilasovce i to je ok, jer gadjenje je prejako. Kratkorocna estetska promena bukv stao si u govno nesto pokusavas sa patikom o travu da obrises al i dalje isti smrad i samo iz tog razloga kapiram drugosrbijance
Drugosrbijanci kakva reč lol
Družimo se ovi naši Srbijanci, oni njihovi Romi i Drugosrbijanci
Vučko krade genge od svakog mog posta
To je suština ove vlasti, odnosno današnjeg glasanja.
Ja ću svakako glasati protiv SNS i SPS i njihovih satelita.
Na jednoj listi za Spn, na drugoj za Nadu. A na prvim normalnim izborima valjda ćemo se i ideološki opredeljivati, ovo je sad samo glasanje protiv. Nažalost, kao i većinu puta do sada.
Jel vode naši?
A šta dva se zaokružuje? Gde šta da metem Buldž?
Треба већи подсетник https://www.youtube.com/watch?v=FvqHWS_4AuM&t=1152s
Ne zovi ga buldž, buldž je ono kad ti nabrekne kurčina pa se vidi ispod veša
@melk
Imaš parlamentarne i pokrajinske. Ne znam da li su u tvom gradu i lokalni, onda imaš tri.
Na pokrajinskim možeš da glasaš i za Nadu (Miloš Jovanović), da pređu cenzus, na parlamentarnim prelaze sigurno.
nam
Koji je broj ta nada?
булг ескивира одговор за кога ће гласати већ 6 страна
почињем да сумњам да је сендвичар
Taman sam hteo da kazem iznenadio me melk pozitivno sto je politicki osvescen on ne zna ni ko je ko na listi, pa kako da zna onda stari djedo iz babusnice, ivanjice ili grgusevca
Izbori propo, jos ces srbine gledat vucka 24h i cirkus u skupstini o djilasu
Broj 5.
To je Skaus nebitno, mi nemamo kapaciteta da menjamo stvari na izborima, jer izbori su stvar za civilizovana i pametna društva. Prvo nemamo kapacitet kao ljudi, drugo, političari nemaju kapacitet. Za to su potrebni kvalitet, ideja, čojstvo, harizma i muda, a mi takve ljude nemamo. Jedino pozitivno što imamo je zdrava priča koja se napravila oko protesta, gde su ti ljudi bili mirni, civilizovani, dostojanstveni...Naravno, potrebno je da liče više na one u Parizu ili Grčkoj, ali i ovo je svakako u redu, pokazalo se da postoje ti dostojanstveni ljudi koji zahtevaju da budu viđeni. Ono što danas možemo je da te ljude, okupljene oko nečega, ozakonimo i damo im kakvu - takvu moć, mada će vremenom krenuti da se dele, prodaju, cigane itd.
Fala
Što reče moja keva pre koju godinu, kad je to sve izgledalo ozbiljno - nismo sazreli kao narod. I bila žena u pravu. Ja sam negde ubeđenja da će ovo zlo, kao i svako drugo, samo da se uruši, a kakvu će sve štetu da napravi do tada videćemo. Ništa to nije toliko strašno, digla se čitava zemlja nakon DSR za tipa deset godina, svaka šteta može da se sanira, al narod prvo mora da se unormali.
ето булги реко сам да нећу судити