Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
milsis ko slobu fazon kad je otkazao poslusnost pa je srusen spolja preko drugosrbijanca za tri godine u evropskoj uniji
Nestor ima sasvim dovoljno materijala za dugu i ozbiljnu robiju, i mora da titra jaja kako ga ne bi turili iza rešetaka jer je ismevao stvar koja je defakto ubila par hiljada ljudi, za šta nije kriv ali je odgovoran. U normalnom sistemu postoji odgovornost, i zato mu ne odgovara da se isti ovaj sistem menja dok je živ.
Tačno Caro, i da smo ga srušili mi a ne uticaj spolja, ne bismo bili na istoj mrtvoj tački 23 godine kasnije.
42% SNS
22% Aleksić
10% SPS
Tako kažu kladže, mada vidim malo veća izlaznost. To vučku ne ide u prilog.
U Bg-u će bude tepanje opasno, možda izgube naprednjaci.
tilmo i eksel tabela ne lazu
Sta kazu kako su ove mim strane ka nestor prosle brt
Sjebali smo se bili što nismo svi glasali za sns u jednom trenutku pre koju godinu. Da ih naguramo na tipa 85% i damo im celu skupštinu i ministarstva, osilili bi se i šutnuli Dačića i sps, jer koji će im moj tada sps. To govno je trebalo prvo da ugasimo da ne postoji, ali šta ćeš kad smo glupavi. Ovako, Ivica će uvek biti u stanju da nagura na tih 8-12% što mu daje moć da kalkuliše.
haha ovo je za duuuugu robiju jer reko za koronku da je najsmesniji virus te pobio par iljada ljudi koji mu poverovali. Lol
Nismo ga iznutra ni mogli srusiti a pokusavalo se od fazon 93e. Tako ni ovog retarda. Sve to govori u prilog znacaju glasanja i koliko je volja naroda precenjena stvar. Na kraju ga deportovali u hag mesto da smo mu mi sudili kuci
nema sile da zvalavi ima 42%
Ako posle 12 godina vlasti bude imao 42 treba traziti od amera da nas jos malo polivaju onim osiromasenim uranijumom ocigledno nisu dovolujno
Meni SPS veće iznenađenje sa 10%
Nemam procente za parlamentarne, al sam skrinšotovao predviđanja kladze za beogradske.
https://i.postimg.cc/MKd79KS7/Screenshot-20231214-152453-Chrome.jpg
Ovo skroz desno su procenti koje očekuje kladionica. + -
Interesantno da niko ovde nije prijavio da će glasati za SNS ili sps, što bi po teoriji verovatnoće moralo s obzirom na predizborne ankete. Da li ih je sramota ili je vukajlija totalno nereprezentativan uzorak?
Sns min 42%
Za koga je hotul glasao
https://postimg.cc/NK1BMsTg
Ovo je za parlamentarne po kladionici, al sam samo par stranaka ufatio.
Interesantno da niko ovde nije prijavio da će glasati za SNS ili sps, što bi po teoriji verovatnoće moralo s obzirom na predizborne ankete. Da li ih je sramota ili je vukajlija totalno nereprezentativan uzorak?
pa druže naravno da je nereprezentativan ovde obitava do 20ak ciničnih bednika
niko nije prijavio jer “glasaju za min stranke hehe”
Jedino dosledan je melk koji je rekao da glasa spn ali vrv nece stici jer ga zadrzavate ovde mejmuni
Odoh da glasam svojim
P L A J V A Z O M
L
A
J
V
A
Z
O
M
Ја гласо за 3 до 5 година рушимо влас
Ja sam prestao da glasam al i ne kukam na vlast. Neki Patris Lumumba sam.