Parlamentarni izbori 2023.

1. ја сам срећан што сам гласо за нестора какав год био и шта год било а за локалне ме заболе иск

2. Dajte ljudi nemojte me zajebavati, pa

- sps je na oko 10% zadnjih 15 godina, to je najkonstantnije moguće
    - sns na tih realnih 20% od sveukupnih birača, od kojih izađe oko pola, što znači 40%. Umre im nešto biračkog tela, oni to nadomeste podmlatkom i tjt

3. Kaže meni brat Buldž idi glasaj nadu, odem ti ja tamo, kad ono pod nadom poks, dss itd. Reko maršupičkumaterinu, dupla sedmica i ćao. Nisu ni oni spašeni naravno, ne treba ti ljudi da vode zemlju, ali manje zlo svakako od aktuelnog.

4. Brt sad gledam, šes i po miliona ljudi ima pravo glasa, a ima nas ispod 7 miliona realno LOL. U BG-u preko 1.6 miliona ima pravo glasa, kakva sprdačina jebote

5. Sta mislis melke dobie sedmica veceras, koliki vremenski period bi bio potreban da kompletna ekipa iz javnih preduzeca predje u novu partiju, ostatak naroda da se opere od vucica i kae kako su oduvek bili protiv tog zla, sav ds kadar koji je u sns da predje nazad itd itd i nastavimo sve po starom

6. Pa vidi Cariša prvo nema šanse da dobiju, drugo, ono što ljudi zaboravljaju je to da je av premoćan, i u slučaju poraza svakako ostaje snažna i dobro organizovana opozicija. To zlo je jako zasralo i hiljade ljudi imaju materijala za robiju, zato će se braniti do poslednje kapi krvi i na sve moguće načine. To da ćemo kao kulturica olovkom da ih rešavamo, jbt pa ni Forest Gamp ne bi poverovao u to.

7. Dobro si zaokružio, bitno da nije 1 ili 2.

8. Ma svejedno Buldž, igramo se izbora malo. Znamo svi ko dobija i sa koliko, al eto kao malo nešto mi utičemo i menjamo, i bolji smo ljudi od musavaca i ostala sranja.

9. i u slučaju poraza svakako ostaje snažna i dobro organizovana opozicija.

Ma kakvi, genocide accepter Marinika rešava to ü logorima na Sajmištu i u Majdanpeku do proleća glat

10. To da ćemo kao kulturica olovkom da ih rešavamo, jbt pa ni Forest Gamp ne bi poverovao u to.

pa sto si glasao onda koji je motiv :)

Obj meni vise smeta globalna agenda koja je neminovnost u obe varijante i sto se zna da i jedni i drugi moraju slusaju istog gazdu sta im se kaze nego sto mi smetaju brlje koje se neminovno desavaju svakoj vlasti. Opet kazem nisu ovo sns ljudi, ovo su ljudi svih partija i uverenja bukv reprezantativni uzorak avg srba koji bi da se bavi politikom iz koristi. Osnovno tkivo koje ce nastaviti da tezi da radi to sto radi sada bez obzira ko bude na vlasti.

Sa druge strane teranjem vucka samo abolirate budalu jer koja kompromitovana bitanga ne bi zelela da kaze e dosta je gud baj idem sad da zivim ostatak zivota ko lord. Bukv kao za bakara, sedi tu majmune ima ostanes na poziciji dok te tvoji ne roknu da ne mozes hendlujes situaciju

11. 6.6 meleona ljudi
    6.5 meleona glasača

A pravo glasa u dijaspori ima cca 35k glasača samo. Lmao

12. Dakle nekro glasova ima bar pola miliona, ako ne i jače

13. Broj maloletnih lica u srbiji 1.2 miliona

14. а пензоса 1.6

15. Hahah nerealno

Al pazi fazon kladionice znaju sta ce biti, razni ipsosi stratedzici znaju u brucu ko ce koliko uzeti na osnovu IsTrAzIvAnJa par nedelja unapred

Bukv predikcija sta ce biti svaki put sve tacno vrv u obzir uzimaju nekro glasove i znau koliko ce se pokrasti na samim birackim mestima.

Obj broj glasova kojima se manipuluse je od 150k do beskonacno

16. Navodno su na biralistima pisi brisi olovke lol
    Steta sto nemam gumicu tacno bih poneo da proverim haha

17. лепо нестор каже очекујемо велику крађу

18. Obavio svoju građansku dužnost, ima ljudi ima

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.