Parlamentarni izbori 2023.

1. ovde se prica o njemu samo zato sto cara zapenio "nestor, nestor, <3 <3 <3 mwa nestor daj da mu popusim neeeestor".

hahaha ova 3 srca zaredom i mwa me vratilo u 2009

2. Cenim da nestor na ponovljenim ostaje manje više tu gde jeste. Tj izgubiće onoliko iole normalnih koliko će novih đuveč-lobanja pridobiti

6%, primam opklade za + i -

3. Ovo je pod uslovom da ne padnu odmah maske sa nekim euromajdan kmečanjem

4. Djuvec lobanja u oPoziCiji ima sila bukv svi ovi naivci koji tripuju da se mora protiv vucka a gde ambasador hil ne jebe ni za zrno pirinca a koji nemaju drugorbijanski bejzovan majndset su potencijal tu lezi baza

5. Obj sad bi za nestora izasli svi ovi zavetnici boskovi tadicevi radulovicevi ko je jos tu fejlovao
    Dvocifrena cifra

L A G A N I N I

Mada i ovi sto za poks su pojeli govno milos desnicar hteo koaliciju sa djilasom LoL

6. Novinari Nove S izgleda nisu čuli za koncept peper spreja, pa se žale da su poliveni “nekim tečnim suzavcem kakvog ranije nismo videli” lolo

7. evo jos nestorianaca tvrdi da nema sanse podrze sns antonievic nece ni u snovima

8. Taj ce prvi da ga primi

9. Gledam ovaj neki skup bio valjda studentskih drugosrbijanaca, ima dobrih drugosrbijanki na skupu, za mene i kirka taman

10. Plidu zbog tvojih doprinosa slobodnoj i građanskoj srbiji imenujem te u počasnog krugodvojkaša i slobodno nam navrati do štutgarta nekad pravimo kirk i ja jedan mini prajd, toči se adrenohrom direkt iz žlezda kosovke devojke

11. Moze jebach, uz neki indie rock da atmosfera bude u fullu

12. O jebem ti kmecanje imbecili shvatite da je vucic bolji hilu i evropskoj uniji nego bedne jajare drugosrbi

https://n1info.rs/vesti/izbori-2023/cedomir-cupic-ne-mozemo-mi-ovo-da-resimo-cudi-me-da-eu-ne-zaustavlja-vucica/

13. i da posle toga niko iz EU i SAD ne treba da ima bilo kakav susret s Aleksandrom Vučićem

A kako Vucic da dobija naredjenja?

14. Ovaj lik sto je napao ovog novinara n1 true nestorijanac, onako ja zamisljam nestorijance

15. Plidu izrastas u oooozbiljnog trola situacija zahteva bazicnu pripremu ovai put

16. lok.

daj da seremo opet o džvedždi i patlidžanu.

17. A kako Vucic da dobija naredjenja?

pocelo da se kmeci na ruse na sve strane izgleda nam kremlj vodi drzavnu politiku pod hitno da se oslobodimo malignog uticaja, zbacimo vucka i brnabu te okrenemo

S V E T U
    V
    E
    T
    U

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.