ne toliko precenio si situaciju, bukv nestor mim za celu ekipu manje vise, mada dr hibert ima dobre ulete periodicno.
nego secam se da si pitao ranije nesto fazon kako mozes glasas posle svega sto je rekao, zato sam te pitao sta ti smeta ali posto je postao PriJataN znaci da lagano drugosrbijanci menjaju kurs!!!!
nemoj na redit bacice te u depru.ispliva i ponesto ok odatle ali 80 posto sadrzaja su ti diskusije o samoubistvu, depresiji, fobijama itd.o svemu sto postoji tog tipa
Jeli nisam čitao možda ni 3 od ovih 90 strana jeste li komentarisali malo ulogu Ejdusa kao Nestorovog tajnog savetnika i kao ovaj svako malo navraća u Moskvu
evo poslastica za drugosrbe i otpadnike od vere Mr Landras
https://youtu.be/9nqHVDpItIU?si=ctOgxrgcsekakqwe
celte sta ti najvise smeta kod nestora, sto je rekao najsmesniji virus soping u milano ili sto je isao u kontra retoriku szo?
ma ne smeta mi nista, jos mi ovako i prijatan lik.
tebe malo diram jer si se zaljubio. mora malo
slab si na ovu bradu od 3 dana a?
i sanitarija osmeh a-la klop
ne toliko precenio si situaciju, bukv nestor mim za celu ekipu manje vise, mada dr hibert ima dobre ulete periodicno.
nego secam se da si pitao ranije nesto fazon kako mozes glasas posle svega sto je rekao, zato sam te pitao sta ti smeta ali posto je postao PriJataN znaci da lagano drugosrbijanci menjaju kurs!!!!
pitao sam te zasto si glasao. i dao si neki polutupavi odgovor, ko kad pitas siparicu sta joj se svidja kod nekog junca
polutupavi odgovor bi lajk: nisam glasao lol
ma jok nesto bilo program, ljudi idimidodjimi a ni sam pojma nemas sta je, ne moz da vidis od toga kolko si se zaljubio u nestora
https://www.reddit.com/r/serbiancringe/comments/18o0byd/%D1%81%D0%B0%D0%B4_%D1%81%D0%B5_%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80_%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0/
boli
ne zna niko sta ovaj nestor prica al vole ga ljudi zasto sto je smeshan pa prebacio cenzus lol
citam ove komente na reditu, moracu se registrujem tamo izgleda vrvi od drugosrbianaca
sta vele jel su osvojili skupstinu
nemoj na redit bacice te u depru.ispliva i ponesto ok odatle ali 80 posto sadrzaja su ti diskusije o samoubistvu, depresiji, fobijama itd.o svemu sto postoji tog tipa
Labokv skupština je naša, za legalizaciju prostitucije u Srbiji da li si se spremio?
vladaCe VecNo GledaJ Sta Nam Radi mi bi da zivimo normAlno kao sav civiLizovan sVet
sabirni centar drugosrba bukv
Jeli nisam čitao možda ni 3 od ovih 90 strana jeste li komentarisali malo ulogu Ejdusa kao Nestorovog tajnog savetnika i kao ovaj svako malo navraća u Moskvu
ma da, kalsicni drugosrbi.loze se na zapad ko zelenski
ako nek legalizuju prostituciju, posao ko i svaki drugi.