Parlamentarni izbori 2023.

1. evo poslastica za drugosrbe i otpadnike od vere Mr Landras

https://youtu.be/9nqHVDpItIU?si=ctOgxrgcsekakqwe

2. celte sta ti najvise smeta kod nestora, sto je rekao najsmesniji virus soping u milano ili sto je isao u kontra retoriku szo?

3. ma ne smeta mi nista, jos mi ovako i prijatan lik.

tebe malo diram jer si se zaljubio. mora malo

4. slab si na ovu bradu od 3 dana a?

5. i sanitarija osmeh a-la klop

6. ne toliko precenio si situaciju, bukv nestor mim za celu ekipu manje vise, mada dr hibert ima dobre ulete periodicno.

nego secam se da si pitao ranije nesto fazon kako mozes glasas posle svega sto je rekao, zato sam te pitao sta ti smeta ali posto je postao PriJataN znaci da lagano drugosrbijanci menjaju kurs!!!!

7. kako mozes glasas posle svega sto je rekao

pitao sam te zasto si glasao. i dao si neki polutupavi odgovor, ko kad pitas siparicu sta joj se svidja kod nekog junca

8. polutupavi odgovor bi lajk: nisam glasao lol

9. ma jok nesto bilo program, ljudi idimidodjimi a ni sam pojma nemas sta je, ne moz da vidis od toga kolko si se zaljubio u nestora

10. ne zna niko sta ovaj nestor prica al vole ga ljudi zasto sto je smeshan pa prebacio cenzus lol

11. citam ove komente na reditu, moracu se registrujem tamo izgleda vrvi od drugosrbianaca

12. sta vele jel su osvojili skupstinu

13. nemoj na redit bacice te u depru.ispliva i ponesto ok odatle ali 80 posto sadrzaja su ti diskusije o samoubistvu, depresiji, fobijama itd.o svemu sto postoji tog tipa

14. Labokv skupština je naša, za legalizaciju prostitucije u Srbiji da li si se spremio?

15. bacice te u depru

vladaCe VecNo GledaJ Sta Nam Radi mi bi da zivimo normAlno kao sav civiLizovan sVet

sabirni centar drugosrba bukv

16. Jeli nisam čitao možda ni 3 od ovih 90 strana jeste li komentarisali malo ulogu Ejdusa kao Nestorovog tajnog savetnika i kao ovaj svako malo navraća u Moskvu

17. ma da, kalsicni drugosrbi.loze se na zapad ko zelenski
    ako nek legalizuju prostituciju, posao ko i svaki drugi.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.