Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
gde nije mnogo Bruce, popravi mi se skor za 5 mesta... nečiji dupli, 100 %...
HVALA TI PUNO
Неко ми јуче исхејтовао све дефке, дај скини те то...
Нећу моћи на чет да изађем! :DDD
Eto, na.
е фала :D
фала, ко ме хејтова?
to se ne priča
Aj vidite meni, čudne su brojke. :)
ne vidim ništa neobično, možda ti se učinilo, a možda je razuđeno između mnogo autora
Ja sumnjam na lajk, a možda je neko čitao. Ne znam, pa htedoh da proverim jer nisam zapamtio broj pre ove poslednje što sam okačio. Hvala, u svakom slučaju. :)
ako i ima lajka nije nešto poseban, videćemo kasnije ako nastavi :)
неки мини хејт оно прва страница само...овлаш што би се рекло
Nešto se tu mulja, proverite me.
EDIT: Mislim da su par minusa, ali opao sam dva tri mesta, i prosek se snizio :)
:knock knock: Jel sredjeno il' se men' cini? :)
neko me kanda uzlajkovao. rešavaj
redovna provera, nisam dugo?
može provjera
ništa...
Neko je čačkao po mojim defkama i bezrazložno, ničim izazvan, kursorom nišanio na minuse, klikćući dok se nije umorio.
Molim vas, proverite.
rešeno
Poslednja defka mi je do bukvalno pre 2-3 sata imala skor 31:3 i držala je taj skor jedno 2 dana, a sad ima 33:11. Problem je što nema šanse da je osmoro ljudi u tom periodu iščitalo baš tu defku.