Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Blake Griffin

Poslednja defka mi je do bukvalno pre 2-3 sata imala skor 31:3 i držala je taj skor jedno 2 dana, a sad ima 33:11. Problem je što nema šanse da je osmoro ljudi u tom periodu iščitalo baš tu defku.

Jedan autor ne može više puta oceniti jednu definiciju. Ni sa duplih ne može to uraditi, ako je IP adresa ista. Ako je taj neko toliko zaludan, pa ima desetak naloga i ako ga ne mrzi da nekoliko puta resetuje modem da bi jednom autoru dao minus na jednu definiciju, onda taj neko zaslužuje medalju za zaludnost. Ti, koliko mi se čini, ne prijavljuješ hejt, već se žališ na to što ti je definicija minusirana više nego što si očekivao.

2. A, paz' sad ovo: ima jedan autor koji te je prvo ocenjivao sa finim razmakom, pa te je onda izminusirao i onda, kao počeo da te ponovo plusira. To je eliminisano, pa sada izgleda kao da ti skor nije pokvaren, hehe.

3. блејк, неко је од аутора ставио на чет дефку па су сви махинално опалили минус мислећи да је реклама.. био сам на чету кад је неко објавио ал не знам ко

ЕДИТ: искрено мислим да сам и ја опалио минус лоло... јбг мислио сам да је нечија са чета

4. Јамајчанин

блејк, неко је од аутора ставио на чет дефку па су сви махинално опалили минус мислећи да је реклама.. био сам на чету кад је неко објавио ал не зна ко

Bezveze. Cenim da se posle većina tih ljudi buni što se definicije ne čitaju.

5. Ciklone, ja sam prvo mislio da je u pitanju hejt, jer stvarno drugog logičnog objašnjenja nije bilo. Sad sam skapirao da je ovo ipak mnogo logičnije. Ma boli me uvo bre, defke su mi ionako sve sranje, nego mi bezveze ovo ispalo, ali 'ajde.

6. Dobih 5-6 minusa, de proverite to.

7. Kanda me neko danas naplusovao, bez i jednog komentara! Nije da se žalim, ali nemoj posle da bidnu neke sankcije!

8. Nešto mi ova dobi naglo mnogo minusa: http://vukajlija.com/student-na-fonu/651908,
    naročito posle Jebačevog komentara.

9. Mr Sci Dackney, како очекујеш да ти скину хејт са једне дефке?

10. Provera?

Nema provere, ako si učestvovao u šizenju "Sranje njene majke" (a videla sam da jesi), sve defke su obrisane, tako da je zato pad ocena kod svih koji su to kačili.

11. Trilijan se napalila pa pobrisala sve...Osveta će biti slatka buahahahahaha

12. trilijan, ako se baš sve briše, ostala ti je još jedna kod mene :)

13. Mislim da sam opet dobio 4 minusa za vrlo kratko vreme. Drugovi moderatori proverite ako vas ne mrzi

14. Mr Sci Dackney, како очекујеш да ти скину хејт са једне дефке?

Nije samo jedna, gotovo sve, čini mi se, al' ta naročito.

15. Može provera, 5 minusa je samo, ali što da ćutim ako je hejt, ako nije nikom ništa.

16. ninka_92

Može provjera?

Nema ništa. Ubuduće prijavljuj samo ako primetiš da ti je broj poena ili prosek mnogo manji nego što bi trebalo da bude.

fs_Milos

Može provera, 5 minusa je samo, ali što da ćutim ako je hejt, ako nije nikom ništa.

Nema hejta. Obzirom da imaš samo 19 definicija, da te je neko hejtovao, ne bi mu/joj bilo teško da izminusira sve.

Mr Sci Dackney

Nema hejta ni kod tebe.

17. Ubuduće prijavljuj samo ako primetiš da ti je broj poena ili prosek mnogo manji nego što bi trebalo da bude.

Ne brojim ja to, nego se s vremena na vrijeme javim ovde, da provjerim, al' dobro, ako vam je cimanje, počeću da brojim.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.