Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. fala mrmuncicu! :) ma samo ti brisi, prolecno spremanje, ovo ono ;)

2. Kakvo prolećno čišćenje? Nije ovo tema za brisanje definicija.

3. A toooo... Pa, tako reci, jado, šta se stidiš. Sa' ću d' vi'm.

4. Mislim da me upravo neko žešće hejtovo. Može provera.

Едит: саће.

5. fala mrmuncicu! :)

Mrmune, menjamo avatare, kitiš se mojim perjem!

6. hejt lajk to mu dodje na isto. Neko me izlajkovao cini mi se.
    Garant je Cara. Proradi mu Cara na mene ovih dana :)
    sredite mi taj lajk a ovo za caru sam se salila.

7. Jano, pogledala sam, nema ništa uočljivo. Pre bih rekla da je za taj iznenadan porast glasova zadužen ovaj novi sistem sa "pranjem" autora. Sada ljudi mogu da čitaju po svom izboru pa i više ocenjuju.

8. Paz molim te... Mene neko prati. Gospodo autori, pakujte kofere jer kad mene neko na ovom sajtu prati a imam dvaes defki. Otisli smo u kurac i nema nam nazad.
    Hvala mesi ajd sad idi radi svoj poso tressi mesii ko ona pekara :))

9. uh...može...molim vas...opet neko...grrr...hvala...

Edit: preuzeto.

10. Ja mislim da je baba najhejtovanija na ovom sajtu, i za ubedljivo najkraće vreme, samo par meseci na sajtu.

11. Je l' ima kod mene nešto danas? Mož' biti da mi se naljutio onaj s ćoravim poslom! :)
    I za ranije, čisto eto, dok sam tu ako vas ne mrzi da kopate...

Edit: preuzeto.

EDIT: Hvala, mess. :)

12. Вероватно трипујем, али може провера?

Edit: Saće.

ЕДИТ: До јаја, сад опет имам јебачки просек, хвала! :)

13. Nisi istripovao. Sređeno.

14. Ajde meni jedna provjerica, ako vam nije muka

EDIT: Fala

15. Маре, нема ништа.

16. Kada sam krenuo u grad, imao sam 15-ak poena preko 5.000. Ostavio sam par definicija, i sada sam napisao par koje su u plusu, a kada sam pogledao, imam 4.999 poena. Može provera?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.