Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. U čemu je onda fora sa poenima?

2. Eto i ja sam prijavio gore isto.... pitao sam za brisanje defki, nije obrisana nijedna... Ali sam skoro pa siguran da sam imao više poena...

3. Sori, Stefane, ima hejta. Ja sam kreten, zajebah se nesto u proveravanju, sad sam skinula. Nesto sam zablentavila.Evo, Mare, i ja cu da proverim, sta ti je bre danas?

4. Pomamio sam se nešto :)
    Imam ispit sjutra, a ne mogu da učim, pa ne znam što ću od sebe :)
    Ne moraš provjeravat' peki je vidio :)

5. Pa tako bre, znam da nešto nije kako treba... :))
    Hvala :)

6. Ama, nema nista kod tebe, svi smo maltene proveravali danas. Kolki ti je? Mislim, kolko ti to fali?

7. Ma nije meni do hejta i da se ne skine, nego sam vjerovatno istripovao nešto.... Fala :)

8. Kolki ti je?

Sublimirane poruke :p

9. Ево баш сад док вам пишем ово неко ме хејтује за 30 секунди ми је збир гласова са 4575 пао на 4525 , ценим да је неко од ове двојице због овога :
    http://vukajlija.com/ponizenje/317760#comment_986209
    http://vukajlija.com/-/317756#comment_986169

10. Ај провера.

Edit: Saće.

11. Sređeno fermenitsano mleko.

12. bacaju hejt na mene dusmani...pao za 50 mesta

едит: саће провера зашто си пао :)

13. ne budi vam zapoviđeno, ajd mi pogledajte malo šta se desilo... nije mnogo, l čini mi se da je bilo hejta

14. neko mi izminusovo jedno 7,8 definicija za desetak sekundi. ako tako brzo čita, svaka mu čas'

Edit: Saće.

15. Ja ne nađoh. Ako skoči opet, javi.

16. Ja ne nađoh. Ako skoči opet, javi.

jel ovo važi i za mene?

17. Ne, ovo je bilo za uroša :)
    Sad ću vidim i tebi.
    (Čime se ja zaluđujem veče pred kolokvijum...)

18. Našla buri. Sređeno.

19. fala mess... i sretno sutra :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.