Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. fala na ubivanju hejtera mwaX :*

саће провера зашто си пао

zna se to 'davno, namestise mi, odrukase me....pa dokle vise?!

2. Може провера? Малопре сам био 194 сад одједном 200.

3. Skinut ti je lajk, nema hejta.

4. И убудуће пријављујте хејт ако приметите нагли пад збира гласова за дефиниције, а не ранга.

5. smem li da prijavim žešći hejt, pošto znam da je bio?
    još ako bi mod bio ljubazan da mi pošalje ime hejtera na pvt, bio bih mu zahvalan do neba. ne da se svetim, nego samo da znam da izbegavam. hvala najljubaznije.

/сређен хејт, ништа од пвт-а, политика куће

6. Ne znam kako funkcioniše koncept "autori koji ga prate", ali kada mi je brojač sa 29 prešao na 30, počelo je eksponencijalno povećanje minusa, u jedinici vremena. Sve to se upravo dešava. Pa ako bi neko od moderatora bio ljubazan da proveri, zahvaljujem se.
    Možda je u pitanju paranoja.

/сређено

7. минихејт.. није ништа страшно, али нервирају ме оваква срања због дефки које су биле са нулом...

//сређено

8. Исхејтоваше ме управо, враг им матер оседл'о, па ако није проблем да се среди.
    Едит: Спасиба.

9. У секунди 4 минуса, претпостављам због:
    http://vukajlija.com/recept-za-srecan-brak/319737#comment_994959

Баш је глупо кад људи не знају одговорити на било какав коментар, већ се одма' залете и туку минусе по дефкама.
    То би било исто као да мени комшија нешто каже, а ја му онда налупам дете јер ми се не свиђа то што ми је рекао.
    Из тог разлога бих желео да се починиоц казни.

10. Čini mi se da je na mene bačen jedan mini hejt...

11. Пријавио бих хејт од strane ovog autora а због добронамерне изјаве
    http://vukajlija.com/zatvoriti-se-sa-spoljne-strane/319933#comment_996006

12. Ниси хејтован, већ ти је један члан уредно прочитао све дефиниције и дао ти, ако се не варам, 5 плуса, и 14 минуса.

То у сваком случају није аутор којег си оптужио, па сам дужан да те опоменем да ово може и да се гледа као клевета, што је кажњиво баном. Нек буде опомена само овај пут.

13. Giovanni, nema hejta.

14. neko me opet ishavarisao minusima,za 3 dana vec drugi put...tastaura mu se pokvarila dabogda

15. vidim po tome jer sam pao za fazon 15 mesta nize za 2,3 sata

16. u roku od par minuta mi je neko skinuo sesnaest glasova. pa ako nije frka da se regulise n.n. pojava koja mi je to tako gnusno uradila. hvala

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.