Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. izvinjavam se, lazem kao ker - r4ec je o 12 ili 13 minusa koje mi je neko zamandalio

2. Мислим да би требало да се хејт преправи у ненавидност, а хејтери у ненавидници.

3. Mozr, uzgred, skinuh i tebi neku nenavidnos'.

4. e pošto sam cimao dva puta bezveze, sramota me da opet cimam ali meni definicije svako jutro osvanu sa sve više i više minusa i prosek sve manji. Čini mi se da ove novije neko izminusuje pa se smori. primećujem velike razluke u zbiru, zato cimam. Izvinjavam se ako je opet lažna uzbuna. Najbolji ste :* :)

Едит: саће ви'мо

Edit ja: Vidim da ste intervenisali. Fala vi.

5. добио сам око 30 минусОВа, молим за проверу.

Едит: саће.

Едит1: зафаљујем.

6. možda umišljam ali čini mi se neki minihejt na mom profilu maloprije.....

7. Opet me neko hejtovao i cini mi se da mi je skinuo 20-30 glasova.Molim nekoga da proveri.
    Hvala

Hvala Celte i izvini na cimanju.Ucinilo mi se posto mi je za kratko vreme,skor pao za nekih tridesetak glasova...

8. nije niko.
    molim.

9. Mislim da mi je skinuta defka zbog ovog komentara koji nije na mestu..
    http://vukajlija.com/ladan-k-o-kurvino-srce/320701#comment_999066

10. Управо ми неко рока минусе... Може провера? Грацијас.

11. sredicemo

edit sredili smo

12. Je l' sam pizman il' mi se čini?

13. Ovaaj, davno nisam gledao svoj profil, nisam ništa pisao pa nisam ništa ni proveravao, ali kad sam večeras ušao shvatio sam da mi je prosek opao za deset... Pa ono čisto iz radoznalosti, ako me neko hejtovao, a modove mrzi da to isprave, neka se taj neko javi, ja njemu da lajkujem sve definijcije... A ako modove ne mrzi da provere, Fala im unapred...

14. Je l' sam pizman il' mi se čini?

Možda ti je neko skinuo ranije, ali ja nisam našao ništa.

Ovaaj, davno nisam gledao svoj profil, nisam ništa pisao pa nisam ništa ni proveravao, ali kad sam večeras ušao shvatio sam da mi je prosek opao za deset... Pa ono čisto iz radoznalosti, ako me neko hejtovao, a modove mrzi da to isprave, neka se taj neko javi, ja njemu da lajkujem sve definijcije... A ako modove ne mrzi da provere, Fala im unapred...

Nema ništa.

15. Fala Francky... Mora da sam ja izlapeo ondak...:D Ono, bilo mi čudno sa 38 na 28... Aj u zdravlje... pozdravljam ve sve.

16. Fala Francky... Mora da sam ja izlapeo ondak...:D Ono, bilo mi čudno sa 38 na 28... Aj u zdravlje... pozdravljam ve sve.

Pa ne znam šta se desilo, ali neko ti nije dao više od 5-6 minusa. Možda ti je neka definicija obrisana ili nešto. Saću vidim i to.

Edit: Obrisana ti je samo jedna definicija koja ne može toliko radikalno da utiče na prosek. Zaista ne znam šta bi moglo biti. Jebatga. :)

17. Hvala u svakom slučaju... Nema veze... Nisam nikad mogo gledao na proseke i čuda...:D e kad me već podseti, didem da vidim sta ima novo kod teb´...:D

18. Провјерите ме. Чини ми се да је ту био неки хејт.

/Nema hejta.

19. ако можете и мене да проверите...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.