Predinternet istine

1. Da Eminem ne voli Srbe a u stvrnosti ne voli nikog, lazem, voli kurac, tudji kurac i to crn, tacnije crnacki veliki :)

2. Ja mali nisam toliko lud, da volim kurac ali sitan kratak od Japanca ko sto bi svaki normalna covek i trabalo da voli, jer manje boli kad ti ulazi u bulju ili nedajboze u picku :)

3. Salim se, volim ja u stvari veliku picku ali ogromnu da udjem u nju ceo, pa da izadjem pa ponovo da udjem i tako da je jebem :)

4. Da budem iskren ja volim da mi puse kurac, nebitno ko, a ja njima da lizem picku i da mi im ga pusim :) i normano da uskacem ljudima, Bogu i satani kao cokolada u usta da me pojedu :)

5. Na Nevrmajnd albumu pisalo “zabranjeno za pse i Srbe”.

6. Da li je pravi Levi’s se proverava tako što probaš da ih zapališ upaljačem, ako gori - nije.

7. Levare se u usa prodaju vakuumirane u limenci, zamrznute!!!

8. Na Nevrmajnd albumu pisalo “zabranjeno za pse i Srbe”.

To je zaista pisalo, ali na piratskoj kaseti koju je neki Hrvat piratizovao. Na skenirani omot samo dodao to dole. Pa je dospela i kod nas, jer su ostali pirati samo fotokopirali taj omot.

9. Zapravo je priča vezana za album In Utero, i gotovo sigurno potpaljena saznanjem da je jedan od članova benda hrvat dalekim poreklom

10. Dežavu sa teme Srbski mitbastersi ili kako se već zvala

11. sjajna strana, radj objasnio, a neke stvari se nikad nece promeniti

Ok ne smatramo te vise debilnim

boh bombiju ahah

12. Nema pičke do katoličke.

mogu da potvrdim

13. katolkinja si? XDDD

14. i gotovo sigurno potpaljena saznanjem da je jedan od članova benda hrvat dalekim poreklom

I taj isti član benda je reko Kobejnu da peva "ladim jaja" umesto "é dinajl"

15. U pomracenje sunca ne sme da se gleda, nego mora se sedi unutra, navuku roletne i prozori nalepe alu folijom ili tako neki kurac, za svaki slucaj, jer sunce onda postane supernova ili stavec.

16. Ljudi su nekad mogli da lete i slete na mesec, imali su takvu tehnologiju koju nikad vise nisu koristili ko zna do kad u buducnost...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.