deluje kroz modele finansiranja kao i gomile drugih nazovi analitičara što rade
cela ta podkast scena je lov u mutnom na neki način, gomila njih plaća da bi došla na neki podkast ili neko plaća u njihovo ime radi promocije određenog sadržaja. Perfidniji nivo propagande u odnosu na mass medije.
s tim da te niko ne tjera da slušaš i možeš birat šta ćeš slušat
ima i toga što ti pričaš, a ima i prosto toga da je to kao način zarade, zaradi se od samog youtube-a od pregleda, itd... zanat kao i svaki drugi, to jest posao
ma uostalom nebitna je ona, ja ni ne gledam taj njen podkast, nego sam se zainteresovao za nju samu da vidim u kom je fazonu, prije nego što bi bilo šta iz podkasta i pogledao
zato sam uzeo prvo taj intervju, da vidim u kom je fazonu
Cara baziran u zadnje vrijeme, sta ti se desilo dok me nije bilo, oslobodila ti se rusofilije ona strana mozga zadužena za objektivno promatranje lolo
Inače jovore, podcasti su nikad veće prđenje neobjektivnosti. Tačno se zna koji podcast gura koju spiku jer jbg podcasti su i balkaninfo i agelast, i laka i emela s klixa ali sustina je da ti kao gledaoc budes svjestan sta si odlucio da pogledas.
Ako vec gledas podcast, pokusaj da bude sto manje “djelim misljenje” podcast a vise “iznosim cinjenice i analiziramo ih” podcast jer te prvi nikud ne vodi. Mišljenje je kao guzica, svi ga imaju ali ajd ti meni reci vise o toj temi iznesi cinjenice pa cemo promišljati skupa ili svak za sebe
Opa, dobar materijal. Za sada samo slusam sta nector kae znaci vanzemljaci plave oci i to
Исто, исто.
https://www.youtube.com/watch?v=v3mTCv9TpeM
Interesantna priča...
vrhunski intervju sa kavcicem
https://www.youtube.com/watch?v=eFyDAvqRwLA
Andrea Jovanović: Jedina linija političke podele koju priznajem je mišljenje o NATO imperiji | 2023
https://www.youtube.com/watch?v=APAAMsPsBaM
To ona što vodi "Lukavstvo uma".
lukavstvo kurca vodi
šta kenjaš, dobro cura priča. Ima par gluposti, ali većina je ok
priča i čeda jovanović dobro, ova ti klasična nvo budžetašica
ma kenja mnogo o komunizmu, taj mi se dio ne sviđa, jebo je komunizam...
a mimo toga je OK, čak dijeli mnoge i tvoje stavove
ma pusti to, i vucela deli moje stavove...jebo stavove bitna su dela
za stavove mozes verujes samo nekom ko nikad nije izdao i da nije sklon varanju, sve drugo je ona žuta traka za komarce
pa koja kurac djela, nije ona na vlasti. Njen posao je da iznosi stavove. Ima i podkast dovodi ljude raznih profila
deluje kroz modele finansiranja kao i gomile drugih nazovi analitičara što rade
cela ta podkast scena je lov u mutnom na neki način, gomila njih plaća da bi došla na neki podkast ili neko plaća u njihovo ime radi promocije određenog sadržaja. Perfidniji nivo propagande u odnosu na mass medije.
s tim da te niko ne tjera da slušaš i možeš birat šta ćeš slušat
ima i toga što ti pričaš, a ima i prosto toga da je to kao način zarade, zaradi se od samog youtube-a od pregleda, itd... zanat kao i svaki drugi, to jest posao
da ako podkasti nisu političkog karaktera. Tamo nema para, u politici ima.
njen konkretno podkast se ne bavi toliko politikom, više neke društvene teme
a stavovi su anti-NATO, evroskepticizam, dosta skeptična prema zapadu, ali pritom gura neku ludu vrstu marksizma
to su sve politicke teme
ma uostalom nebitna je ona, ja ni ne gledam taj njen podkast, nego sam se zainteresovao za nju samu da vidim u kom je fazonu, prije nego što bi bilo šta iz podkasta i pogledao
zato sam uzeo prvo taj intervju, da vidim u kom je fazonu
Cara baziran u zadnje vrijeme, sta ti se desilo dok me nije bilo, oslobodila ti se rusofilije ona strana mozga zadužena za objektivno promatranje lolo
Inače jovore, podcasti su nikad veće prđenje neobjektivnosti. Tačno se zna koji podcast gura koju spiku jer jbg podcasti su i balkaninfo i agelast, i laka i emela s klixa ali sustina je da ti kao gledaoc budes svjestan sta si odlucio da pogledas.
Ako vec gledas podcast, pokusaj da bude sto manje “djelim misljenje” podcast a vise “iznosim cinjenice i analiziramo ih” podcast jer te prvi nikud ne vodi. Mišljenje je kao guzica, svi ga imaju ali ajd ti meni reci vise o toj temi iznesi cinjenice pa cemo promišljati skupa ili svak za sebe
Lol znao sam da je jovor kreno prati ovu jer je solid picka, da je neka nakaza nikad ne bi dopustio desnicarenje