Olimpijske igre Parizer 2024god

1. Nece ovo da moze bez ubazde

2. Ako se ne pobiju ko će da igra, nažalost Djurent će da bude u pravu s onim da će sve da praše.
    Jedino ako Stiv (dodji Ker, mali) Ker ne utegne to kao korset, pa krenu da šutiraju trojke.

Drago mi je što nema Hardena i Irvinga, ali onaj 12 će verovatno da bude Djem Lilard, tako da nam se svodi na isto

3. Bezveze je skroz da praktično ceo kontinent od 300.000.000 ljudi igra protiv zemalja od par miliona stanovnika. Protiv ostatka sveta, ili Evrope, ne bi imali šta da traže. Južna Amerika bi imala dobar tim, čak Azija ne bi bila loša. Ovako, ako odu u najjačem sastavu mogu da ih dobiju i Kanada i Švabe, možda čak Francuzi. Dobro je da igramo prvo protiv njih, odličan način da se otvori prvenstvo.

4. Sve je ovde dobro

- što se igra u Parizu, jer Francuzi vole basket
    - ovi matorani se prijavili, dakle Jokićev odmor pada u vodu (igraće olimpijadu garant)
    - prvi meč sa njima, tako da videćemo bar taj jedan...

5. Pa jaki po imenima, al starački dom realno.

6. A i ova kurva Embid morao da igra za njih.

7. Bezveze je skroz da praktično ceo kontinent od 300.000.000 ljudi igra protiv zemalja od par miliona stanovnika. Protiv ostatka sveta, ili Evrope, ne bi imali šta da traže.

kako ovo kmecis melk sta je ovo

Ne vidim kako je ista od navedenog krivica amerikanaca

8. LeBron James, Kevin Durant, Steph Curry, Jayson Tatum, Joel Embiid, Anthony Davis, Anthony Edwards, Devin Booker, Tyrese Haliburton, Jrue Holiday i Bam Adebayo.

U rosteru je ostalo još jedno mesto…

Izgleda Kavaji Lenard lol

9. u nazivu teme stvarno stoji parizer, mislio sam da sam puko

10. Bolje da mu pokloni još 8gb rama al uparenih da ima 16

11. moyda anatomske patike za duge setnje

12. gledam neke kao vesti jokic ovo ono, i cara bio 100% u pravu bolje da su ga drzali tamo u denveru gejm ready, ima dodje 20kg tezi na olimpijadu nece moze potrci.

poznaju se lalosi steram vam ga.

13. jbg igrace djembeli sig, sta ce drugo kacu i ameri tamo kompletni

kako da glavni bajo u selo ne dodje na takav manifest bila bi steta

14. mozda i nije lose ovako, da se odma znalo da ce igrati vec bi svi jeli govna kako cemo biti zlatni kurac palac

lozenje/majmunisanje

15. ”Ja njega mnogo volim, mnogo ga poštujem i njega i njegovu porodicu i ako ovo može da bude, ovo je moja molba njemu, da se odazove selektoru na poziv. Da se nadamo. Biće mnogo jaki i Kanađani sa Džamalom Marejem i Šej Aleksanderom, i biće mnogo teško s Kanađanima i Amerikancima, ali ako neko može da ih pobedi, to je samo Srbija“, rekao je Vučić.

Hahaha e cuj ti njega ko da je sportski komentator

16. kaže Pešić svaki igrač koji je na spisku a nije povređen igraće za reprezentaciju

Jokić polomljen nožni palac kroz tri dana garantujem

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.