Uvijek se s poluvremena vracate brži jači bolji tako da G G G
Fala Smokljo
Ovo će nas kazne zbog Noloa. Dao bih kilogram Noloa za 100g košarkaške repstacije.
Opušteno, 12 poena iza na poluvremenu.
Samo Milsu neko da uleti klizeći
саћу гледам баш како губе и кад изгубе да вам се смејем јер пратите небитан спорт
Ma mils se ohladio vec ionako, sansa vam da sto vise igra tupan delavedova i sto manje giddy
Ок јавићемо прешићу путем димних сигнала како да игра
Al ko ga jebe
Novakovo zlato bih menjao na prvu za sve ostalo.
I to nisam neki preveliki njegov fan
Al sad je jebanje na ultimat nivou
Giddy guzati engleski smrad izgleda kao Wog a ustvari gmazčina britanska.
haha novax tata za sve ove pacere
Poslednji minuti treće četvrtine rešavamo uvek bilo
Reko sam odmah da ne moze australija zadrzati prednost, bolja srbija inace ovi nemaju nikoga da tricu može ubaciti više
Ojebali. Koliko nas je Mils jebao čudo da smo na minus 6. Ostali kengurji drkali kurac.
sta tie e mentalitet pliduu nie gubio veru ni sekunde za razliku od ovog tilma koji kmecao prvi 20min
Pa zato sto objektivno gledam, vi ste vodjeni emocijama sad, kad gubite defetizam kad vodite lozenje, samo mene slusaj caro zato
razunem
свецка европска и олимпијске се гледају од четврт финала немам намеру да гледам тимове који промовишу играче у нади да ће их продати добро ајмо рука
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Uvijek se s poluvremena vracate brži jači bolji tako da
G G
G
Fala Smokljo
Ovo će nas kazne zbog Noloa.
Dao bih kilogram Noloa za 100g košarkaške repstacije.
Opušteno, 12 poena iza na poluvremenu.
Samo Milsu neko da uleti klizeći
саћу гледам баш како губе и кад изгубе да вам се смејем јер пратите небитан спорт
Ma mils se ohladio vec ionako, sansa vam da sto vise igra tupan delavedova i sto manje giddy
Ок јавићемо прешићу путем димних сигнала како да игра
Al ko ga jebe
Novakovo zlato bih menjao na prvu za sve ostalo.
I to nisam neki preveliki njegov fan
Al sad je jebanje na ultimat nivou
Giddy guzati engleski smrad izgleda kao Wog a ustvari gmazčina britanska.
haha novax tata za sve ove pacere
Poslednji minuti treće četvrtine rešavamo uvek bilo
Reko sam odmah da ne moze australija zadrzati prednost, bolja srbija inace ovi nemaju nikoga da tricu može ubaciti više
Ojebali. Koliko nas je Mils jebao čudo da smo na minus 6. Ostali kengurji drkali kurac.
sta tie e mentalitet pliduu nie gubio veru ni sekunde za razliku od ovog tilma koji kmecao prvi 20min
Pa zato sto objektivno gledam, vi ste vodjeni emocijama sad, kad gubite defetizam kad vodite lozenje, samo mene slusaj caro zato
razunem
свецка европска и олимпијске се гледају од четврт финала немам намеру да гледам тимове који промовишу играче у нади да ће их продати добро ајмо рука