- B
Jedna od najvećih dilema na ovim prostorima je da li je čačanski čips najbolji ili ipak pringls može da mu parira.
Koja su vaša mišljenja?
- k
Dragi moj sarajlijo, kantar preteže na pringls, čisto zbog praktičnih razloga. Tipa mogu ga poklopiti i ostaviti u fioku nazad, ne moram pojesti sve odjednom.
- kThilmo
Marbo najgoriхезно
marbo najbolji*qweez music intensifies*
- k
Čeka se Bulgakovljevo mišljenje o čačanskom čipsu
- Š
Čačanski clears

@kamenofil
PIK Čačkov čips je bio dobar čips, imao ukus krompira, i to je bila jedna od većih znamenitosti tog grada.
Pringles je bio korektan, ali dosadan.Ne grickam čips već godinama pa ne znam kakvo je sada stanje. Marbov sam probao par puta i nije mi se nešto svideo (mislim na ovaj obični, bez dodatih ukusa).
- Cbanovan
oduvek sam se pitao kakve to osobe jedu cips kakvi su to ljudi u rl
Obj nisam cips jeo fazon 10-15dina
- јп
Marbovi ċipsevi sa ukusima, naročito onaj ljuti, neodoljivo smradom podsećaju na čmar
A sećam se kad sam školarac bio bili su pop oni flipsevi masni sa ukusima sira; svako ko je to jeo i kome se to svidelo je osvedočeni degenerik, bio i danas ostao
- S
ahha sa ukusom sira najgori ukus, ljuti mi je top ocigledno volim cmar sto se i dalo primetiti kad sam kacio ribe sa dobrom buljom koje seru
- P
Samo doritos, cipsevi su sranje, krompir isjeckan i przen u ulju najgorem
Doritos tortiljice male slatke <3

Upravo jedam Pringls, uzeo sam da probam i to čudo konačno.
Ambalaža + (najvažnije to što se može zatvoriti pa ne moraš pojesti sve ko sivonja odmah)
Oblik + (mada je to nebitno, to je samo šminka)
Ukus - isti kao i kod drugih čipsova, nije ništa bolji (ja sam konkretno uzeo varijantu Sour Cream & Onion)
Jedna prednost u odnosu na Marbo je to što je manje masan. Ali Marbo se nekako bolje žvače, ovaj je nekako malo suv u ustima i mrvi se...
Sve u svemu ništa posebno... ne vrijedi te cijene, ali mi nije žao što sam probao.