Čačanski čips ili Pringls - Koji je bolji po vama?
  • B

Jedna od najvećih dilema na ovim prostorima je da li je čačanski čips najbolji ili ipak pringls može da mu parira.

Koja su vaša mišljenja?

• k

Dragi moj sarajlijo, kantar preteže na pringls, čisto zbog praktičnih razloga. Tipa mogu ga poklopiti i ostaviti u fioku nazad, ne moram pojesti sve odjednom.

• Јова

Ja Pringls nisam ni probao, a i Čačanski sam jeo možda par puta u životu.
    Inače rijetko jedem čips, a kad to ipak učinim, uglavnom je neki Chipsy od Marbo Producta (sad to drži Pepsi) u pitanju.

• Thilmo

Marbo najgori. Čačanski bolji. Pringls precenjen.

• хезно

čačanski izvikan, primgls okej ništa specijalno, rebrasti i domaćinski marbo najbolji

• k

Thilmo
    Marbo najgori

хезно
    marbo najbolji

*qweez music intensifies*

• k

Čeka se Bulgakovljevo mišljenje o čačanskom čipsu

• Š

Čačanski clears

• Mali Mujo

Cacanski jedino iz Cacka sto valja

• Јова

A jel iko probao Long chips?

https://longchips.eu/

meni je dobra ona varijanta sa lukom i kajmakom

• Скелетор

Čipsi pizza i čipsi burger da se vrate

• Bulgakov

@kamenofil
    PIK Čačkov čips je bio dobar čips, imao ukus krompira, i to je bila jedna od većih znamenitosti tog grada.
    Pringles je bio korektan, ali dosadan.

Ne grickam čips već godinama pa ne znam kakvo je sada stanje. Marbov sam probao par puta i nije mi se nešto svideo (mislim na ovaj obični, bez dodatih ukusa).

• C
    banovan

oduvek sam se pitao kakve to osobe jedu cips kakvi su to ljudi u rl

Obj nisam cips jeo fazon 10-15dina

• јп

Marbovi ċipsevi sa ukusima, naročito onaj ljuti, neodoljivo smradom podsećaju na čmar

A sećam se kad sam školarac bio bili su pop oni flipsevi masni sa ukusima sira; svako ko je to jeo i kome se to svidelo je osvedočeni degenerik, bio i danas ostao

• S

ahha sa ukusom sira najgori ukus, ljuti mi je top ocigledno volim cmar sto se i dalo primetiti kad sam kacio ribe sa dobrom buljom koje seru

• P

Samo doritos, cipsevi su sranje, krompir isjeckan i przen u ulju najgorem

Doritos tortiljice male slatke <3

• Galantni kosovac

Samo kikiriki sa opnom od vasabija, ima ponekad u lidlu ali bas retko. Volim kako me pukne ljuto preko nosa

• Thilmo

Al recimo izenenadio sam se koliko su dobre gotove kokice sa ukusom kikirikija. Ona plava kesa, marbo je valjda.

• Thilmo

Gledali neku tekmu i ja uz ostalo kupim i to. Prvo me napušili drugari kao koj si to kurac kupovao, posle se pobili ko će jede.

• Јова

Upravo jedam Pringls, uzeo sam da probam i to čudo konačno.

Ambalaža + (najvažnije to što se može zatvoriti pa ne moraš pojesti sve ko sivonja odmah)
    Oblik + (mada je to nebitno, to je samo šminka)
    Ukus - isti kao i kod drugih čipsova, nije ništa bolji (ja sam konkretno uzeo varijantu Sour Cream & Onion)
    Jedna prednost u odnosu na Marbo je to što je manje masan. Ali Marbo se nekako bolje žvače, ovaj je nekako malo suv u ustima i mrvi se...
    Sve u svemu ništa posebno... ne vrijedi te cijene, ali mi nije žao što sam probao.