Američki izbori

1. Ja stvarno ne znam zbog čega Amerika od 300 miliona stanovnika za svoje predsednične kandidate bira dva dedušljaka, jedan ove godine puni 78 godina, a drugi puni 82 i ima demenciju. Zar od toliko stanovnika ne mogu da nađu nekog mlađeg i sposobnijeg za tu kandidaturu i funkciju?

2. Pa reptili zive po 400,500 god pa promene telo, Bajden se fakticki tek izgledao

3. Pa neće crnca birati, pu pu

4. Vorrei capire chi è chi apre tutte queste discussioni. Non dico che siano brutte, ma mi interessa a chi appartiene questo profilo doppio.

Inače nije loša tema, i ja se to pitam. Zar nema Amerika nekog ko nije metuzalem.

5. Ovi daju prednost Bajdenu
    https://manifold.markets/jack/who-will-win-the-2024-us-presidenti-8c1c8b2f8964

William Hill:

Tramp 1,91
    Bajden 2,10

Većina je dosad davala prednost Trampu

6. Jovo jesmo za trampišu ili bajdena, šta je bolje/gore za nas?

7. U sustini da imam prava glasa sig (bukv) bi glasao trampa kao i prosli put

8. Za nas isto, nema neke prevelike razlike.
    Nije više ni Tramp što je bio, a ni Bajden.

Možda ipak Tramp malo bolji za nas konkretno... A za svijet nisam siguran. Tramp je manje predvidljiv, a Bajden se u ovim sukobima pokazao relativno rezervisan što je dobro. Čak je i Putin jednom rekao kao bolje da pobijedi Bajden, predvidljiv je, kao znamo s njim na čemu smo.

2016. je bila dosta drugačija situacija.

9. Slažem se, u suštini bajden je makar senilan i već amortizovan (navikli se svi), a za trampa nikad ne znaš kakvo zlo može da smisli.

Ako Tramp i dodje na vlast bice to klasicna namestaljka kao i sa ovom drugosrpskom opozicijom. Ovog vucica bar znamo kakav je a djilas ko zna kakva sranja bi radio

10. https://vukajlija.com/forum/teme/76350

Zločesti KizoPizdune mi oteo temu, žaliću se čika Profu

11. Inače Vuče brt leči se, nije sramota.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.