Američki izbori

1. Ja stvarno ne znam zbog čega Amerika od 300 miliona stanovnika za svoje predsednične kandidate bira dva dedušljaka, jedan ove godine puni 78 godina, a drugi puni 82 i ima demenciju. Zar od toliko stanovnika ne mogu da nađu nekog mlađeg i sposobnijeg za tu kandidaturu i funkciju?

2. Pa reptili zive po 400,500 god pa promene telo, Bajden se fakticki tek izgledao

3. Pa neće crnca birati, pu pu

4. Vorrei capire chi è chi apre tutte queste discussioni. Non dico che siano brutte, ma mi interessa a chi appartiene questo profilo doppio.

Inače nije loša tema, i ja se to pitam. Zar nema Amerika nekog ko nije metuzalem.

5. Ovi daju prednost Bajdenu
    https://manifold.markets/jack/who-will-win-the-2024-us-presidenti-8c1c8b2f8964

William Hill:

Tramp 1,91
    Bajden 2,10

Većina je dosad davala prednost Trampu

6. Jovo jesmo za trampišu ili bajdena, šta je bolje/gore za nas?

7. U sustini da imam prava glasa sig (bukv) bi glasao trampa kao i prosli put

8. Za nas isto, nema neke prevelike razlike.
    Nije više ni Tramp što je bio, a ni Bajden.

Možda ipak Tramp malo bolji za nas konkretno... A za svijet nisam siguran. Tramp je manje predvidljiv, a Bajden se u ovim sukobima pokazao relativno rezervisan što je dobro. Čak je i Putin jednom rekao kao bolje da pobijedi Bajden, predvidljiv je, kao znamo s njim na čemu smo.

2016. je bila dosta drugačija situacija.

9. Slažem se, u suštini bajden je makar senilan i već amortizovan (navikli se svi), a za trampa nikad ne znaš kakvo zlo može da smisli.

Ako Tramp i dodje na vlast bice to klasicna namestaljka kao i sa ovom drugosrpskom opozicijom. Ovog vucica bar znamo kakav je a djilas ko zna kakva sranja bi radio

10. https://vukajlija.com/forum/teme/76350

Zločesti KizoPizdune mi oteo temu, žaliću se čika Profu

11. Inače Vuče brt leči se, nije sramota.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.