tko je najbolja picka u jugoslavena decki?

1. Savina presolidna
    Neda po jusu skroz ok

Tanju jebe malo ta laneće-srneća faca iskreno

2. Lidija jeste top picka ali nije u prajmu bila najbolja picka tako da ne moze proci kao goat exyu picka

pa kažem ja nije džordan ali je LONGEVITY izvlači

3. A meni se baš to dopada kod Tanje, naizgled naivna glupačica (vidi film Čovek sa četiri noge), a u stvari nije. Dapače.

4. eo uz exyu prepicke mozte sebi zamesiti i pajsad titov kolac da budete true zadrigle komunjare
    https://n1info.rs/magazin/cooking/titov-omiljeni-kolac-recept-dugo-bio-strogo-cuvana-tajna/

Za Josipa Broza Tita pričalo se da je veliki bonvivan i gurman te da se uprkos dijabetesu nije suzdržavao od slatkog.

naci imbecil par ekselans

5. Anica Dobra najbolja
    Tanja Bošković, prva pratilja
    Snežana Savić najprecjenjenija
    Lidija Vukićević, druga po precijenjenosti, meni ništa posebno
    Ivana Mihić, prva na koju sam se ložio (još ko klinac kad sam gledao "Srećne ljude")
    Ana Mirjana Račanović, prepička, a nije toliko poznata (najljepša misica ikad sa ovih prostora)
    Jovana Joksimović, svi je hejtuju, a ja gotivim
    Mirjana Karanović, best milf (actually gilf nowadays) - nije neka ljepota, ali ima nešto u sebi
    Katarina Radivojević, jedna je Zone
    Ivana Peters (Negativ), nije sad neka ribetina, ali jeste moj tip, bila odlična dok je bila mlada

6. Kako bre Snezana Savic najprecenjenija?

7. Precijenjena je, vazda je slovila za neku fatalnu ženu, Topolska 18, ovo ono, pravili neki kult od nje, a meni ne izgleda toliko spektakularno.

8. Jos kaze mirjana karanovic milf gilf, dalilud city

9. A dobro, sve je ovo subjektivno, postujem

10. Sto se lepote tice Snezana > Tanja, sad po jebozovnosti Tanja jeste ispred

11. Ena Begović tako nešto

12. Jaooo... sad se sjetih... niko da spomene Anu Ivanović... ona je tu u top 3 sigurno.

13. Mada ovo sto si blagoizjavio o Mirjani Karanovic nemam reci

14. vrijedi pomenuti i slobodu mićalović i anđelku prpić mada nisu ni blizu goatovi. mada ljepše su opet komad od ovih smećarki što ste vi naveli

15. Dubravka Mijatović underrated

16. boljo pricamo o exyu zenama

17. ovde samo jos breskvicu niko nije pomenuo

18. pa sloboda mićalović i anđelka prpić su exyu žene

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.