Evropsko Prvenstvo u Fudbalu NEMAČKA 2024

1. imo takvog lika u srednjoj rezbijanje bukv

2. погледајте ова два ретарда амиџића и оног из убица мог оца што су снимили рекламу за клаџу

3. reklamu za kladžu nisu snimili samo još oliver dragojević i brnaba

4. nek pojedem vnugo nema problena ako prodju danas spanci sutra navijam za engleze samo da gledam silovanje u finalu

5. нисам знао да је жиру још у репки
    браво ла роха

6. eo i vjetrovic lepo kae

jamal > neki tamo mejmun belingem isfurana kategorija

7. Auuu videh ovo, koja verovatnoca lol

Inace gledam ovu sliku i u fazonu sam odakle mi ovo poznato

https://x.com/bxshhyy/status/1810765480187285561?s=46&t=mbSO1pDBNz0yCdng2Pg6Rw

Ne znam jel to zbog snimeovih glavatara ali sam cuo sliku
    I CANT BREATHE

8. оде модри у арабију сиг за 35 милиона по сезони са роналдом да испуше за титулу још једаред од смс и митроглуа и наравно Хорхеа Жезуса генијалног на клупи

9. најјаче кад сам видео исечак на ИГ ваљда оне рилсе седе Вишковић у дресу француске из фазон 1998 и пијани гојко вињак андријашевић и причају нешто о еуру и пиксију јбт СК се толко распао да они тамо имају одрешене руке да раде шта хоће

10. Dobijaju ustase vcrs a navijam za holandeze bukv a jopet voleo bi da spanija naglavi gamad u finalu

11. иду холандези у финале

12. bilo bi smećarski da se sad englezi probude i počnu da igraju fudbal a sve mi se čini da će biti tako

13. Неће опуштено бацио сам худу вуду магију

14. Ne bi na holandeze stavljo kucu

15. Ја ставио
    јесам у невољи :(

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.