Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Au sta je ovo ljudi moju jujuju
добра ћера овог шпанског краља
вамос ла роха
spanija spasila takmicenje koje bilo preplavljeno losim sudjenjem i namestanjem, smece fudbalom raznoraznih favorita a la kolonijalizam wordwide jebo im pas mater
da ne bjese pikforda tacno realnih 4:1 bilo bi
шпанија најбоља на турниру покидали су све текме и избацили најјаче тимо
добре 2 акције за гол у финалу а енглези су шупци и никад неће бити прваци
govna usrana bolje da je neka tamo slovacka i gruzija igrala finale nego ovi smecari od engleza
па ништа дајте саутгејту сад 8 милиона по сезони за боље и нисте
kmeee haha ima placu po exitu vcrs nece biti prasine gleaj ovog fodena
Oduvek sam gotivio repku engleske, al poslednjih 10tak godina su mi prosto ogavni, pogotovu ova generacija.
Draže mi što izgubili no što esp osvojili
Runi lampi stivi teri ešli možda poslednja gotivna eng repka, ovo sad sve pederaj klasični
Realno Španci zgazili Hrvate i Italijane u grupi, izbacili Švabe i Francuze i pošteno dobili džindžere u finalu, bili mnogo bolji. 7 tekmi 7 pobeda, nema šta, odvalili su turnir.
bukv, kace setim juro 96 sa gaskojinom i ovim simenom e to je bila repka
Ал Келајини који износи трофеј а енглези уплакани на трибинама хахахха
meknamnamnamnana i ovena da ne spominjem
Глен Џонсон хахаха
vratila se totalka kuci rispektara za spance
i ovaj belingem papan hahaha princ dosao da ih tesi kakva lepota
ne smes zamislim da smo u finalu ko bi nasim igracima kacio ordenje
Pored madrida verovatno još i glazgov slavi
I gosin širerom na čelu
Fan fekt inače, Hesus Navas stariji od Jamalovog ćaleta haha