Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jos jedno prvenstvo koje gledam potpuno rasterećeno i bezbrižno, uz kaficu ili vops u prepunoj basti kafića, la vie est belle
https://i.imgflip.com/8qosqc.jpg
Hahaha a ne ozb, zamisli gledam one nase mucenike, dozivljavam stresove i pitam se sta radimo tu i kako smo dospjeli uopste, ko ih jebe nek se drže prijateljskih dok ne ojačaju
A jeste kapiram te, ja sam isto doživeo neku vrstu katarze otkako je konjušar javno deklarisana botina, ni najmanje me ne tangiraju njegovi fejlovi više mogu na miru i sa apsolutnim guštom da ispratim dešavanja u sportu pod obručima
cist autosovinizam oba primera
можда са осморицом у одбрани примимо само 4 гола нека то МИСТЕР одлучи велики стручњак
Mister Krinkle
pixi je trenutno ona real ubazda, na njegovom putu je i zoc bukv
Sve osim teškog debakla (3xporaz sa 4+ razlike) je uspeh za naše.
Piksi je mnogo jedno tvrdoglavo stvorenje. Jedini put kad je odustao od njegove (nazvaćemo je) 352 taktike je bio onaj nesrećni bunker protiv Brazila.
Ne vidim način da ne primimo 7 komada od Engleza. Ne znam da l' je gore opet taj bunker (i Viktorije) ili da probamo da im i damo neki gol.
Još mi u glavi onih 4:1 u kvalifikacijama za Euro88. Fcking Lineker/Brdsli/Barns.
Slovence nisam nešto ispratio, ali kad god smo ih uzimali kao nekog ko ne zna da igra fudbal, oni su nas klepili po tintari.
A Danci mogu da se pobede.
Ali za sva tri meča mora da se prilagodi taktika. Nismo mi moćni pa da idemo na foru: nek protivnici koriguju svoju taktiku zbog nas.. Mi igramo predvidljivo. Madjari su nam objasnili kako relativno slabija ekipa od nas može da nas uništi. I umesto da Piksi nauči nešto iz toga, nastavio je svoju demagogiju.
Mora da se menja i taktika i igrači koji se uklapaju u taktiku, a ne j..ni Gudelj da mu bude kičma tima.
mi imamo individualno pretalentovane sportiste u svakom sportu i isto tako glupe ko kurac koji kasnije postaju još gluplji treneri preko veze i stranačkih zasluga
Evo ga širi spisak engleske https://pbs.twimg.com/media/GOGqHTeWoAAMFh4?format=png&name=small
Stvarno sam iznenađen što nema Rashforda, bio je neizostavan član svake Sautgejtove repke, ali jebiga izgleda da ispuco sav kredit.
A onaj mučeni Solanke opet ispušio, vreme je da se prešalta za Nigeriju ko što uradio kod mene na menadžera. Ajvan Toni pre njega je diskutabilna odluka najblaže rečeno. Mada svakako ni jedan ni drugi ne bi primirisali terenu osim kao izmene u 87. minutu kad već vode s 5:0 ili kao starteri u utakmicama protiv slabijih protivnika (srbija itd).
lolol megvajer dobio poziv ima
N A D E
A
D
E
baš što nisu zvali rashforda
Engleska najprecenjenija repka na svetu ikad
Pobedice oni nas jer ne znamo kurca al je Eng inace suvi prosek jebeni ne igraju cene koje su napumpane svakako
Italija jedna tipa ce da ih resi prelagano a ne neka jaca repka
Englezi ubd. najveći kompleksaši u sportu. Nema ih ni u jednoj viđenijoj disciplini, redovno na olimpijadama pokupe medalja tuce al na nekim šljb sportovima tipa veslanje guščjim perjem, skakanje po kurcu, umetničko bacanje pod voz
Peče ih mnogo što su kilavi
A što se igra to prvenstvo u fudbalu? Mislim koji je razlog?
da se odredi ko je najbolji trenutno
Zapravo dobro pitanje
jebače ti navijaš za rajh ne mora te ni pitamo
biće pravi festival kad Vaterland osvoji na domaćem terenu
S obzirom kolko je glup razlog