Nije loženje, Englezi se prehajpovali po običaju a masa igrača im i nije baš u formi, izašli iz nekih povreda itd. Nisu ništa napravili ni sa daleko jačim timovima.
protiv doncica a on srbin, sto rece neko nije momak kriv sto se nismo angazovali da ga zovemo za repku, nama su kosarkasi kao on i jokic "netalentovani" ali bitno da nam je pretalentovan bio rade zakurac i dangubic
Favoriti za naslov na Euru prema Fabriziju Romanu:
1. Engleska
2. Francuska
3. Njemačka
4. Španjolska
5. Portugal
6. Italija
7. Nizozemska
8. Danska
9. Srbija
10. Hrvatska
Низоземска деценијама врх тим и опет освојен курац плус аматер на клупи тако да они испадају после групе
а можда освоји француска ух чуј мене африка, францукса бре
а навијамо за жабаријану хмм може португал и босна
njemačka - odurno, vekovni neprijatelji, mržnja dodatno pojačana viškom melanina u sastavu
francuska - isti melaninski problem
španjolska - mnogo manji hejt imam prema njima sada kada nisu midžeti mada će uvek imati tu cigansku auru
portugal - gorepomenuta ciganska aura
najmanji problem od tih S tier repki imam sa englezima i italijanima
od A tier repki holandija može uvek, mada sam skoro video da će jebeni Memfis Depaj za 6 golova da im postane najbolji strelac svih vremena, ne valja to
i naravno uvek navijanje za slabijeg da se razjebe taj ustaljeni krug istih smarača
Nije loženje, Englezi se prehajpovali po običaju a masa igrača im i nije baš u formi, izašli iz nekih povreda itd. Nisu ništa napravili ni sa daleko jačim timovima.
lol dobar stadion
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti/28875/srbija-i-engleska-igraju-na-stadionu-koji-se-napaja-pivom/vest
kae ovde na argentina ubacila 6 komata
dance svetimo za 92gu a slovence za 00 i onda kad je vidara promasio penal kad nismo otisli
9bod bukv
Meni samo da oderemo zmajčeke. Još vučem traume sa onog evropksog u košarci gde nas jebali.
Sad ni kriv ni dužan se budim noću da navijam protiv dončića u finalu nba lol
protiv doncica a on srbin, sto rece neko nije momak kriv sto se nismo angazovali da ga zovemo za repku, nama su kosarkasi kao on i jokic "netalentovani" ali bitno da nam je pretalentovan bio rade zakurac i dangubic
inace engleska go kurac a mi jos golji
Kako Ibra broji do tri na šveckom ili na maternjem hnjo hnjo
Favoriti za naslov na Euru prema Fabriziju Romanu:
1. Engleska
2. Francuska
3. Njemačka
4. Španjolska
5. Portugal
6. Italija
7. Nizozemska
8. Danska
9. Srbija
10. Hrvatska
ball knowledge 0
haha, a sta ce kao brazil uzne
Bili englezi proslo jevropsko u finalu sad imaju tradiciju
Ja i dalje, nakon svih ovih godina, navijam za Italiju.
Ita fra spa moze samo ne odvratni englezi i njemci
Kad ne igra Srbija
Gospoda navija za: GER, FRA, NED
Ako je svetsko, prihvata se urugvaj
Kraj spiska, ostalo su koupovi i/ili ciganisanje
I kad igra Srbija - Žabari, Urugvaj, Portugal i Holandija. Tim redom.
dingospowi ne naviau dingospowi
B O D R E
O
D
R
E
Низоземска деценијама врх тим и опет освојен курац плус аматер на клупи тако да они испадају после групе
а можда освоји француска ух чуј мене африка, францукса бре
а навијамо за жабаријану хмм може португал и босна
CRO ESP 1:2
SER - ENG 1:3
njemačka - odurno, vekovni neprijatelji, mržnja dodatno pojačana viškom melanina u sastavu
francuska - isti melaninski problem
španjolska - mnogo manji hejt imam prema njima sada kada nisu midžeti mada će uvek imati tu cigansku auru
portugal - gorepomenuta ciganska aura
najmanji problem od tih S tier repki imam sa englezima i italijanima
od A tier repki holandija može uvek, mada sam skoro video da će jebeni Memfis Depaj za 6 golova da im postane najbolji strelac svih vremena, ne valja to
i naravno uvek navijanje za slabijeg da se razjebe taj ustaljeni krug istih smarača
а добро то ил су играчи пензионисани пре пар децениај или ови хунтелари робени и још неко биће депај први