Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nije loženje, Englezi se prehajpovali po običaju a masa igrača im i nije baš u formi, izašli iz nekih povreda itd. Nisu ništa napravili ni sa daleko jačim timovima.
lol dobar stadion
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti/28875/srbija-i-engleska-igraju-na-stadionu-koji-se-napaja-pivom/vest
kae ovde na argentina ubacila 6 komata
dance svetimo za 92gu a slovence za 00 i onda kad je vidara promasio penal kad nismo otisli
9bod bukv
Meni samo da oderemo zmajčeke. Još vučem traume sa onog evropksog u košarci gde nas jebali.
Sad ni kriv ni dužan se budim noću da navijam protiv dončića u finalu nba lol
protiv doncica a on srbin, sto rece neko nije momak kriv sto se nismo angazovali da ga zovemo za repku, nama su kosarkasi kao on i jokic "netalentovani" ali bitno da nam je pretalentovan bio rade zakurac i dangubic
inace engleska go kurac a mi jos golji
Kako Ibra broji do tri na šveckom ili na maternjem hnjo hnjo
Favoriti za naslov na Euru prema Fabriziju Romanu:
1. Engleska
2. Francuska
3. Njemačka
4. Španjolska
5. Portugal
6. Italija
7. Nizozemska
8. Danska
9. Srbija
10. Hrvatska
ball knowledge 0
haha, a sta ce kao brazil uzne
Bili englezi proslo jevropsko u finalu sad imaju tradiciju
Ja i dalje, nakon svih ovih godina, navijam za Italiju.
Ita fra spa moze samo ne odvratni englezi i njemci
Kad ne igra Srbija
Gospoda navija za: GER, FRA, NED
Ako je svetsko, prihvata se urugvaj
Kraj spiska, ostalo su koupovi i/ili ciganisanje
I kad igra Srbija - Žabari, Urugvaj, Portugal i Holandija. Tim redom.
dingospowi ne naviau dingospowi
B O D R E
O
D
R
E
Низоземска деценијама врх тим и опет освојен курац плус аматер на клупи тако да они испадају после групе
а можда освоји француска ух чуј мене африка, францукса бре
а навијамо за жабаријану хмм може португал и босна
CRO ESP 1:2
SER - ENG 1:3
njemačka - odurno, vekovni neprijatelji, mržnja dodatno pojačana viškom melanina u sastavu
francuska - isti melaninski problem
španjolska - mnogo manji hejt imam prema njima sada kada nisu midžeti mada će uvek imati tu cigansku auru
portugal - gorepomenuta ciganska aura
najmanji problem od tih S tier repki imam sa englezima i italijanima
od A tier repki holandija može uvek, mada sam skoro video da će jebeni Memfis Depaj za 6 golova da im postane najbolji strelac svih vremena, ne valja to
i naravno uvek navijanje za slabijeg da se razjebe taj ustaljeni krug istih smarača
а добро то ил су играчи пензионисани пре пар децениај или ови хунтелари робени и још неко биће депај први