Porodične vrijednosti

1. Cara razumijem donekle brigu i sve to, ali mi nije baš najjasnije tako strastveno stavljanje na stranu Švaba. Aj ti meni reci, ko je više Srba pobio, Švabe ili Arapi?

Ja jedino što se slažem je to da Evropa generalno, da bi opstala mora imati neki imuni sistem. Ne može puštati baš svakoga i dozvoliti da se bukvalno njeno stanovništvo zamijeni drugim stanovništvom koje će postepeno nametnuti svoje vrijednosti, ili se držati u getima i praviti podjele ili smišljati napade.

Opet ponavljam, migranti su Evropi I DALJE POTREBNI jer je demografska slika užas. Bez nekog povećanja nataliteta loše se piše Evropi svakako.

To uopšte neće biti jednostavna dilema: ako ih primaš, mogu da prave probleme, ako ih ne primaš, urušavaš se ekonomski i demografski... Onda se postavlja pitanje i koga primiti? Ko još to hoće da dođe, a da pritom dijeli iste vrijednosti i da se može asimilovati.

Izgleda bi Zapadnu Evropu mogli spasiti (doduše privremeno) samo istočnoevropljani, tj. mi.
    Ali onda naše zemlje propadoše. Kod nas već imaš kombinaciju i bijele kuge i emigracije. Ne može gore u demografskom smislu od toga.

2. cus brigu za svabe lol, bukv da sam svabo imao bi ovaj rezon. Jok srecni su tamo sa svom tom zgadijom.

a sto se mene licno tice ja bi im poslao jos toliko migranata i stoke. Vise situaciju posmatram sa aspekta nemoci lokalnog svabe da se ista pita u svojoj drzavi. Sto je i kod nas slucaj.

3. A što se lokalnih Švaba tiče, pazi ovaj paradoks:
    AfD ubjedljivo najpopularniji u istočnoj Njemačkoj, tamo gdje ima najmanje migranata. Istočna Njemačka i dalje ekonomski kaska za zapadnom i zato nije atraktivna za imigrante. To su etnički najčišći njemački krajevi. Znači realno na istoku Njemačke je najmanja prijetnja od migranata, i baš tu AfD najjača. Vrlo interesantno.

A pravi razlog zašto su tamo jaki je to što im je ekonomija još slaba, (pa im je potreban neki krivac) i što imaju navike iz komunizma:

The party is the strongest in the areas of the former communist German Democratic Republic (East Germany), especially the states of Saxony and Thuringia, largely due to economic and integration issues that still continue to persist post-reunification, in addition to the East German voters' perceived propensity for strongman rule.

4. jeste, tako to ide jovure. Nemaju para pa krive migrante

zakljucak: sve je iskljucivo u parama i pobedio je onaj koji ima vise

moze lagano u sirotinjsku spiku 2

5. ja bi pre rekao da su istocne svabe pametnije, vise cene nacionalni identitet i svoju drzavu, a i bili manje pod uticajem zapadnih mejmuna pa im jasnija slika (ruska cizma spike stop)

6. a stvar u njemackama ide dotle da su ovog majmuna koji juce pobio ljude proglasili da je bio za afd i portiv islamizacije jevrope, yes sure

https://www.fokus.ba/vijesti/globus/njemacki-mediji-osumnjiceni-bio-simpatizer-afd-a-i-protivnik-islamizacije-evrope/3386768/

sta mislis jovore o ovome

7. A što se lokalnih Švaba tiče, pazi ovaj paradoks:

pa svuda je tako u evropi. i ovde se otprilike kaze gde prestane asfalt pocne SVP

8. Čudan lik, pomiješale mu se razne ideologije u glavi. Na kraju nastao kratak spoj.

9. gde prestane asfalt

U Švajcarskoj da prestane asfalt ?!
    :D

Ja čuo da su tamo i kozje staze asfaltirane.

10. mensicini da su ga etiketirali kao aefdeovca iz dva razloga
    -da se dodatno popisaju pa suverenoj nemackoj opciji sto rade konstantno
    -da sprece nemire i anesteziraju stanovnistvo kao i do sada

cus islamista bio za afd, pa de to ima. Pritom lik bio neko mudo psiholog.

11. U Švajcarskoj da prestane asfalt ?!
    :D

Ja čuo da su tamo i kozje staze asfaltirane.

celte ajde dovedi jovura na par dana kod sebe. Imaces zahvalnog gosta cijim divljenjima nece biti kraja. I prepricavace to do kraja civota

12. Postoji jako mala teoretska mogućnost da je to napravio da bi ojačao pozicije AfD-a... jer što više takvih sranja, to se više daje materijala AfD-u i to oni se više čine da su u pravu.

Mada, ne vjerujem u to... to je čisto teoretska mogućnost sa 1% šanse.

Lično mislim da je lik true islamista koji je bio jedno vrijeme možda pristalica nekih zapadnjačkih vrijednosti i onda jedan dan skonto da je to sve go kurac i vratio se svojim ideološkim korijenima. :D

13. Pazi jebiga nije u pitanju random sljaker imbecil bunardzija, vec inteligentna sposobna osoba celtovog levela, drustveno priznata. Vrv je i pasos dobio njihov.

Ostaje nejasno zasto se vratio korenima pored sveg tog novca i drustvene priznatosti. U tako sredjenoj i lepoj drzavi.

asfaltiranoj

14. pokusavate naci razumne razloge zasto je nesto uradio neko ko je ocigledno lulu. srecno vam bilo.

15. brt ovo je ciljano bilo da se nacini sto veca steta drustvu sa raspolozivim sredstvima. Misliti da je u pitanju ludak meni deluje total povrsno.
    Na kraju krajeva takvih ludaka svako malo. Ima tu nesto ideoloski reklo bi se.

bombasi samoubice kamikaze tako to

16. Ima tu ideologije jašta. Vjerovatno je na to sve bio i malo udaren. Ali bez ideologije vjerovatno ne bi napravio sranje. Samo je bio psihički plodno tlo za ideologiju.

17. brate svi imamo ideologije, al ne vidis caru da ide u paniser mod za vakcine, zato sto ima inhibiciju da je to pogresno.

muslimanstvo je zajebano i to cak i ne kao religija, nego sto je previse tumace na to da je u redu da ubijas neduzne jer nema neduznih, ili i ako nekog neduznog skoknes nema veze i on ce u raj ko mucenik. i onda nadju budale koje veruju u to.

ovaj jebem li ga sta je, al kad dodjes do toga, budala si. isto ovaj kao i onaj norvezanin sto pobio decu, ili onaj na novom zelandu, ili kosta nas.

18. ideologija je pokretac def. Jos lik ovakvog kalibra uradi ovo, ima da da podstreka low lvl extremistima na max. Jer ako on moze zrtvuje svoj sredjen skockan ćivot kakve su tek mogucnosti za novopridoslog kozojeba.

brate svi imamo ideologije, al ne vidis caru da ide u paniser mod za vakcine, zato sto ima inhibiciju da je to pogresno

ili zdravog 40godisnjeg svajcarca koji civi medj kozama na savrsenom vazduhu i vimenu ljubicaste krave, pa ide da se busterije jer mu ursula tako rekla. Tu nema ideologije ič znaaaas. Samo znanje i proverene informacije.

19. Ovo sto si napisao je toliko besmisleno da imam blagi transfer blama. Sram te bilo, sta uspes da iskucas jbt

20. zbog cega, sta te tacno smeta?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.