Danas sam upravo saznao jednu stvar koja me šokirala
Ursula von der Leyen ima 7 djece!!!
7 djece!!! Žena. Da je to neki frajko, neki jebač presretač koji je uvatio nekoliko riba u letu i napravio im djecu, to ne bi bilo toliko veliko postignuće (tipa Elon Musk).
Ali ŽENA da RODI 7 djece... e to je već respect.
Toliko o EU i njenoj dekadenciji, i kako su vaki i naki. Ženi naklon do poda za ovu konkretno stvar. Za ostalo se može diskutovat.
I to sve sa istim likom, nije se nešto razvodila, ovo ono. Uzeli se 1986.
In 1986, she married physician Heiko von der Leyen, a member of the von der Leyen family that made their fortune as silk merchants. They have seven children, born between 1987 and 1999.15 Von der Leyen is Lutheran.1617
oni i imaju decu samo zbog moci.jedan ce da kontrolise ovo drugi ono..to su poremeceni ljudi.mask nije takav njega mrzi da vadi a i njegove zene hoce decu i on je u fazonu aj svejedno, ne kosta nista
nemam nista protiv usrulje ni da ima 100 dece, ono što me smeta je što je krava mali jevrejski firer koju niko nije birao a suštinski odrađuje administrativni/propagandni posao za jevrejski kapital protiv belih evropljana
al što je ubacio maska sa 14 dece samo da obesmisli suštinski doprinos čovečanstvu
U pravu si, povlačim kritiku na Maska. Svaka i njemu čast, rispektara za to.
Samo sam htio istaći da je ipak lakše muškarcima praviti nego ženama rađati.
U Ursuli su sva ta djeca rasla po 9 mjeseci, i 7 puta se natezala da ih izrodi...
U suštini najgora stvar koju sam izjavio je da nije postignuće napraviti djecu. A jeste i to veliko, i jedno je dijete postignuće i dar od Boga, a kamo li 14.
Htio sam samo napraviti poređenje između muškaraca i žena i kome je lakše, i baš sam lupio glupost.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
jel to ta evropa klosari jedni
https://pbs.twimg.com/media/G4huRCOXwAAXOUN?format=jpg&name=900x900
"Britanski državljanin", tj. crnac. Dobro su i to obznanili, da nije očevidac rekao, ništa se ne bi znalo o njemu. Starmer je "duboko zabrinut".
https://www.bbc.com/news/articles/c8r007d4kk2o
https://www.instagram.com/p/DQecuOdDNDJ/
šta ti se desi kate "oslobode" ješe i nato komuna
PUŠI KURAC CARO ŠIPTARE - CARO ŠIPTARE - CARO ŠIPTARE
Danas sam upravo saznao jednu stvar koja me šokirala
Ursula von der Leyen ima 7 djece!!!
7 djece!!! Žena. Da je to neki frajko, neki jebač presretač koji je uvatio nekoliko riba u letu i napravio im djecu, to ne bi bilo toliko veliko postignuće (tipa Elon Musk).
Ali ŽENA da RODI 7 djece... e to je već respect.
Toliko o EU i njenoj dekadenciji, i kako su vaki i naki. Ženi naklon do poda za ovu konkretno stvar. Za ostalo se može diskutovat.
I to sve sa istim likom, nije se nešto razvodila, ovo ono. Uzeli se 1986.
Budite kao Ursula.
al što je ubacio maska sa 14 dece samo da obesmisli suštinski doprinos čovečanstvu
faunfact: mask ima duplo vise dece od usrulje i nije zataskao fajzergejt aferu
tebi je dobro sto ursula ima sedmoro dece.sedmoro ursulinih na kljucnim pozicijama-pakao..jel bi voleo i da vucic ima jos 5/e jovo ne nerviraj me
brt i ona goca comic ima cetvoro ona nakaza demokracka sto radila za naprednjake, vucicevic ima šestoro
jaka muda ukratko
oni i imaju decu samo zbog moci.jedan ce da kontrolise ovo drugi ono..to su poremeceni ljudi.mask nije takav njega mrzi da vadi a i njegove zene hoce decu i on je u fazonu aj svejedno, ne kosta nista
nemam nista protiv usrulje ni da ima 100 dece, ono što me smeta je što je krava mali jevrejski firer koju niko nije birao a suštinski odrađuje administrativni/propagandni posao za jevrejski kapital protiv belih evropljana
i onda dodje neki jovor da se loži na to
U pravu si, povlačim kritiku na Maska. Svaka i njemu čast, rispektara za to.
Samo sam htio istaći da je ipak lakše muškarcima praviti nego ženama rađati.
U Ursuli su sva ta djeca rasla po 9 mjeseci, i 7 puta se natezala da ih izrodi...
dobroe jovore ima žena koje rode i po 8-9-10
samo njima se ne divis jer nisu marionete na čelu četvrtog rajha
*moja prababa rodila 9 dece u vreme drugog sveckog
Baš sam ispo šupak zbog komentara na Maska, sad mi krivo. Znači ja skidam kapu svakom ko ima puno djece, bilo muško, bilo žensko.
I moje su 2 prababe rodile po 9.
Što se Maska tiče nek je živ i zdarav i on i djeca mu i još da ih pravi. On je među prvima ukazao na problem depopulacije.
to ti čampri, u kakvim uslovima i za koje vrednosti
a onda te neke usrulje danas dodju da šire propagandu 2child family max i one gejcove teorije manje dece je više dece. O čemu pričamo?
Koliko znam Ursula nikad nije takvu propagandu pravila. Gejts je već drugo.
U suštini najgora stvar koju sam izjavio je da nije postignuće napraviti djecu. A jeste i to veliko, i jedno je dijete postignuće i dar od Boga, a kamo li 14.
Htio sam samo napraviti poređenje između muškaraca i žena i kome je lakše, i baš sam lupio glupost.
Gejc i Usrulja su na istoj cionističkoj agendi, odgovrno roditeljstvo, gej prava, krave prde, depoplulacija... više dece više CO2 itd itd