Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
paz' da ti ne objasnjavam. drz se brate ti ugabuga opaski, leba ti, nemoj pisati nista kompleksnije, povezivati i slicno.
odo citam neku knjigu, sto i tebi svesrdno savetujem.
lol, mojne se zalis onda bezveze
Odo fish skuvam neka prelada me navatala
pa kad se nisi vakcinisao od gripa majmune!
sad ozbiljno, jebes ribu, napravi onu supu iz kesice sto slaniju onog pevca, pij jedno 2x vise vode nego obicno, i ako imas neki vit C i cink, pij i odmaraj, prodje dosta brze.
'naci ja tako. al najbitnije ovo da odmaras ako mozes. ako ne najebo si.
nemoj iz kesice to prepuno hemije. Mada u principu ok jer je vruce. Sustina se preznojis. Ovi vitamini ok al to vise psiholoski radi,al jbg i placebo je super. Znaci supa kokosja ili od patke
Fis jbg ide sa vinom, tako da bice i kiselo i ljuto sto mu dodje idealka da nos procuri
Ideja za film iskr
Epilog drame: dajte mi zdrave vacine i postacu provaxer
E a za grlo ljuta mlevena i med se pomesa u solji, uzmes kasikom par puta dnevno
Caj od lovora isto brutalno fale, nisam probo
Tebra pojedi limun dva onako muški, možeš i sa šećerom ajde
cepno jutros limun na prazan stomak. Svaki dan popijem jedan tako vec peses godina
lecenje na saitu > google lecenje > blejanje kod doktora
iso na babine neke tamo pokupio, ta mala deca sto idu predskolsko su leglo zaraze bukv. Od nji sta mozes da dobijes nemos do nikog.
more ja bas mislim da je fora u toj hemiji jebenoj, jer pojedes tonu soli, koju ovako ne bi mogo da se ubijes u domacoj supi. to, i voda, caj, voda, slano nesto, voda i prodje. tursija dobro isto, slano, voce aj i to je. + odmor
evo brt meni pre par dana osecam kako pocinje, i dohvatih tu metodu, i prodje. sad bas izadjoh 10km da istrcim na 2C, slinaviji malo nos, al nema nista.
Ovo nama prijeti, a ne migranti:
https://www.irishtimes.com/news/science/why-is-europe-losing-the-will-to-breed-1.2644169
I jovure koji su uzroci sto evropski mejmun izgubio volju za razmnozavanjem?
Dal sam dobro video da je najcesce davano ime novorodjencetu mohamed u britaniji
#pametni englezi
celte rispekt, lepa distanca. Dobro je trcanje ali setnja je
S E T N J A
E
T
N
J
A
https://www.b92.net/zivot/aktuelno/88023/cedomir-jovanovic-razvod/vest
E baš mi žao Čede. Nevezano za politiku, uvijek sam mu skidao kapu na velikoj porodici i broju djece.
jovure imas post iznad jebo cedu
Pa po meni trčanje je aktivnost koja te definitivno najviše učini da se osjećaš živim. Sve prostruju kroz tebe. Litre znoja cure. Puls na 160, itd. Sad koliko je zdravo to nisam siguran. Često se čini kao forsiranje. Ja sam isto trčao ponekad, ali nikad nisam uspio napraviti kontinuitet u tome. A kad pomislim tipa na 20 godina kontinuiteta trčanja, možda to i nije toliko pametna stvar. Istroši se srce, zglobovi. Nije naše tijelo toliko ludo kad ti samo kaže, brate nemoj.
Tako da ja kontam da je šetnja sigurnija i možda i zdravija, i definitivno održivija na dugi rok.
A trčanje je ono, okej ponekad, malo da osjetiš tu živost u sebi.
Ima i onaj trip da ganjaš neku normu na Kuperovom testu. Tu navodno ko ima dobar rezultat to je kao dokaz odlične kondicije i dosta znači generalno za održanje zdravlja i dugovječnost. Tako da, ako bi neko već radio trčanje ozbiljnije i na duge staze, kontam da bi trebalo trčati onu minimalnu količinu koja bi ti omogućila solidan rezultat na Kuperovom testu. Ništa preko toga. A i ne treba se ni pri trčanju uvijek forsirati, ne trčiš svaki dan za normu...
Ima i treća varijanta gdje trčanje možeš posmatrati kao neku zabavno rekreativnu aktivnost. Prijaviš se tipa ponekad na neke trke tipa 3K ili 5K i istrčiš kako istrčiš, nije bitan rezultat, važno je učestvovati.
Ali generalno, ako ćemo o zdravlju dajem ipak prednost šetnji.