S kojim vukajlijašem biste popili bezalkoholno pivo

1. да знате да је чикен бургер у царском поху поново 250 кинти

2. napiso defki i skupio poena ko smoleman za civota

bravo dodone

3. seci nokte cepaj burger dodone

4. lolo, dolazim gospodaru prstena

5. salji geo lokacije da mozemo da pratimo sta se decava, ocekujem 5-10 fotosa vcrs sta se desava po

G R A D U
    R
    A
    D
    U

6. EО иде пренос уживо

7. to lutko baci lajv

8. сели смо у централу, 44.819050 20.460670, људима није јасно још увек зашто позивам вукајлијаше на блеју, али аминовали су

9. сад ћу да кренем да им причам о свом чудном новом хобију

10. obj jaci utisak nego kade snimeman slao slike ispred kockarnice u montekarlu ko slepac

11. Zašto se kače slike jastrebovih kandži, u čemu je fazon? Neka zoofilija? Samo to još fali ovom časnom sajtou.

12. хдхсхаха каменофилијо, женско сам, а чак ми и нису нешто дуги нокти

13. Ćao
    Trenutno sedim sa svojom prijateljicom Šnedublom i ostatkom ekipe u Centrali dok nam priča kako je ni kriva ni dužna optužena da je alt akaunt dotičnog zakletog neprijatelja Vukajlije - Vuka. Kako sam i sam veliki uživalac Vukajlije godinama, no anonimno (omiljena definicija mi je "Usro motku") , osetio sam potrebu da napravim profil i stanem u njenu odbranu jer smatram da sa ovakvim stavom i odnosom prema novim profilima ovaj divni sajt može otići samo u zaborav. A vi mudonje, dođite na pivo da se uverite da nemamo ideje ko je taj lik i da sa njime nikakve veze nemamo. Veliki pozdrav.

14. хвала али не хвала сад ће да ме банују

15. e sad zensko, zenske lakiraju nokte

16. Napravio covek svoj pedestreci nalog da brani pedesdrugi

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.